Thursday, August 11, 2011

gondolatok...

Az emberek egyik legnagyobb hibaja: azonnal meg akarjak fejteni a masikat, kerdezve , faggatva.Nem adnak idot, kostolgatni, izlelgetni, mint egy jo bort, es megtapasztalni, megismerni, csak gyorsan nehany adattal korulrajzolni es velemenyt kialakitani, aminek legtobbszor semmi koze a valosaghoz.

Csak targyakkal, penzben mert ertekkel latjak a masikat, es papirral, valamilyen diplomaval, es csak az a pillanat,a jelen szamit, amit ott, akkor lat.

Majdnem minden legerdekesebb beszelgetesem ugy szuletett,hogy semmit nem tudtam, csak az embert lattam.Ennyi eleg is volt.

Nem csak penzkozpontu, teljesen En kozpontu vilagban elunk, az emberek mind mind sajat vilagot alkotnak, minden velemenyuk, dontesuk magukhoz, sajat helyzetukhoz, annak ami jo, vagy rossz szerint cselekszenek.

A legtobb embernek fogalma sincs mit takar a szeretlek, csak csapongnak, dobaljak meggondolatlanul.Absztrakt szeretnek tobbnyire, akivel dolgozni kell, munkas, problemas, azonnal terhes lesz szamukra.Egy hibatlan elkepzelest szeretni?, nevetseges.

4 comments:

 1. Igazad van Ági, felgyorsult a világ, sok értéktelen dolog vesz körbe minket és lassan elfelejtik az emberek mi a lényeg.
  "jól csak szívével lát az ember,ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan"-kis herceg
  puszillak és szép napot!!

  ReplyDelete
 2. Figyelemre méltó gondolatok Ágnes és igazat kell, hogy adjak neked, ilyenek a tapasztalataim.
  Szép hétvégét, jó pihenést Neked, puszillak :)))

  ReplyDelete
 3. Koszonom Judit a kiegeszitest,tokeletes!

  Szep hetveget kivanok, puszillak!:)

  ReplyDelete
 4. Kedves Rozsa:)Neked is koszonom, es nagyon szep hetveget kivanok!!

  puszillak, szia:))

  ReplyDelete