Tuesday, January 31, 2012

a játék kapcsán...


Megkoszonom a resztvevoknek a jatekot, aki meselt, annak kulon koszonom a torteneteket,tetszettek:)
A jatek elgondolasa jo volt, de bizonyara , ha betelefonalni lehetett volna, akkor nagyobb a resztvevok letszama. Ne ertsetek felre igy is orultem, Nektek, akik bekapcsolodtatok!!
Az egyjegyu szamra valo tekintettel , aki elkuldi a cimet, mindenkinek kuldom a szereny kis ajandekom, amivel tovabb tudtok kedveskedni valakinek, valakiknek, ha akartok.
Kulon szeretnem kiemelni Rozsa sportszeru viselkedeset, aki maga a jatek oromeert kapcsolodott be.Nagyon szimpatikus es nagyon megszokottat adott :)
Rozsa! a viselkedesed   eppen olyan szep lett, mint az ismerkedesetek a ferjeddel.Gratulalok! es meg sok sok evet kivanok boldogsagban!:)
tami! nagyon tetszett a romantikus tortenet, ami ugy gondolom ma is tart.Gratulalok es sok sok szep evet kivanok!:)
Roza:) a tied ugy vettem ki egy ujrakezdes, ami szinten nem kis batorsag leirni, folvallalni.Gratulalok a batorsagotokhoz es sok sok boldog evet kivanok!:)
Viktoria:) oszinten irtal, es ha szeretned, cimed adod boldogan ajandekozom neked is, talan segit abban, amin most dolgoztok!:)
Eniko:) nem tudtal megjegyzest hagyni, de beazonositottam az idot es az elso haromban voltal.A torteneted nelkul is koszonom, hogy jelezted, reszt vettel:)En magam ismerem a tortenetet, az ajandek jo helyre megy ott is:)
Babi:)nagyon koszonom a hozzaszolasod, egy kicsit masabb volt, az elozo bejegyzeshez inkabb szolt, de nagyon orulok, hogy lattalak:)
Holdgyongy:) en nagyon nem ismerem az idezet irot, de ez nagyon jo meglatasa.Majd most jobban utananezek.Orulnek, ha neked is postazhatnek, de en elfogadom, ha valaki nem akarja:)Rad bizom!



a cimeteket kerem szepen a szerenyke@yahoo.ca mailemre.Mar nehanyotoktol megkaptam, de nem szeretem tartani, nehogy valaki feltorje es ellopja vagy ilyesmi.Ezert kerem ujra.


Koszonom , puszi Mindenkinek!:)