Saturday, January 14, 2012

a hónap kérdése...
Ha belenezhetnel  egy kristálygömbbe,  kideriteni  igy  a jövőd,  megtudnad mi fog történni, megtenned e?es ha igen  miért, vagy miért nem?
(a jo valaszok kozott sorsolok egy fulvedot a fenti kep kozul.Az elsot lattam ma az uzletben:))

14 comments:

 1. Sokat gondolkodtam, de szerintem megtenném!
  Azért, hogy tervezni tudjak. Hogy rendet rakjak. Változtatni nem próbálnék, mert a sors "meg van írva":)Bár, a felkészülés is, ha úgy veszem, már változtatás.....akkor még se...vagy igen???:))
  Ezzel elleszek egy ideig!

  ReplyDelete
 2. Nem tudom... Vannak dolgok, amik a jövőben fognak megtörténni, azok izgatnak. De vannak, amiket félnék megtudni...

  ReplyDelete
 3. Nekem van egy ismerősöm asztrológiai előrejelzéseket csinál. Mindig szólt, ha rossz úton jártam. Érdekes, ha a jövőről beszélt azok is bejöttek, néha úgy csattantak, hogy csak lestem. Már csak azt vettem észre, hogy a helyzet közepében vagyok. Ezek után mit írhatok?

  ReplyDelete
 4. Félnék megtudni a jövőt, hiszen abban nemcsak jó dolgok vannak...Ha valakinek, aki fontos nekem (gyerekeim, Szüleim)segíthetnék ha megteszek valamit, persze hogy megtenném...ha azt látnám, hogy velem történik valami, megpróbálnám elkerülni, vagy ha nem lehet, gondoskodni Róluk, hogy legalább egy darabig könnyebb legyen nekik, ha nem leszek...

  ReplyDelete
 5. A jövő már akkor ott van, mire ezt a sort leírom.:) Nekem ennyi elég:) Nem szeretném tudni, mert amilyen vagyok biztos, hogy valamit változtatni szeretnék rajta és ha állandóan a jövőn rágódnék elfelejtenék élni a jelenben.:)

  ReplyDelete
 6. Nem szeretném megtudni, mert akkor nincs meg a varázsa, elveszti jelentőségét. A jövőnek úgy kell megtörténnie, ahogy kell....

  ReplyDelete
 7. Nem akarom tudni!
  Jöjjön aminek jönni kell, ha nehézségek akkor majd megoldjuk valami módon és ha nem sikerül megoldani akkor meg kell próbálnunk együtt élni vele túl jutni a megpróbáltatásokon.
  Viszont, ha jó dolgok történnek lehet örülni az életnek és az örömből adni másoknak is, persze ha kérnek belőle.
  Elsősorban a bánatban és örömben a családommal osztozom!

  ReplyDelete
 8. Nem tenném meg, mert nem is hiszek benne, én hiszem, hogy a sorsunk Isten kezében van,Ő tudja mit és miért, ahogy a jót elfogadom, úgy a rosszat is és küzdök.

  ReplyDelete
 9. Jajj de orulok Lanyok!!:) nagyon jo volt olvasni, a valaszaitokat.

  Elfelejtettem beirni, hogy 19-ig varok, akkor sorsolok!

  puszi, es koszonom, hogy bekapcsolodtatok!!:)

  ReplyDelete
 10. A csuda se tudja mi lenne a jó. Ha előre belelátnánk, ki tuja mit látnánk....és mit várnánk, vagy mitől rettegnénk.
  Készültek ilyen jellegű filmek,most csak egy ugrik be, a De ja Vu.
  Mondjuk ez a film tetszett is, de egyben elgondolkoztatott....

  http://www.port.hu/deja_vu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=80351

  Szóval nem tudom. :))

  Mert ha tegyük fel, rosszat látnánk....és ugye meg vagyon írva, hogy ne aggodalmaskodjuk a holnap dolga felől, mert minden napnak meg van a maga baja....

  Vagy mennyiben változtatná meg egy ember személyiségét, a jelenben, ha tegyük fel, azt látná, hogy nagyon gazdag lesz, sok pénze lesz, és gondtalan élete....megnyugodna? Ki tudja..lehet, hogy egyes emberek ettől pl. önteltek lesznek.

  További szép napot.
  Edit

  ReplyDelete
 11. Edit:) JO valasz, olyan lanyos:)hogy miert irom ezt?mert csak:D

  puszi!

  (azt hiszem lattama filmet, de majd utana nezek)

  ReplyDelete
 12. En a konyvek veget szoktam elore olvasni, megsem veszi el az izgalmam, a kedvem, hogy vegig olvassam.Talan a gombben is csak a vegso kockat neznem, es az is lehet nagyobb kedvet, izgalmat csinalna a tobbihez:)de igazan en sem tudom, mert legtobb dontesunk hangulattol, hormonoktol fugg.Nincs racionalis magyarazata.Vagy egy sorozatos cselekmeny utolso impulzusa.

  ReplyDelete
 13. Én szeretném tudni a jövőt... Talán akkor az ember felkészülhetne a hirtelen változásokra. Megváltoztatni természetesen semmin sem változtatnék, hiszek a SORS-ban. Talán elviselhetőbbé tenném a szeretteimnek a rossz elfogadását.
  Néha jó lenne 1 lépéssel előrébb lenni! :)

  ReplyDelete
 14. Koszonom Bea a valaszod!Tetszett!:) Holnap sorsolas, mindnekinek sok szerencset kivanok!:)

  ReplyDelete