Friday, March 22, 2013

a terv...


... a heten masodszor maradtam itthon, ma az elektromos muvektol jott valaki.Rendesen betartva a 9-12 kozotti megadott idot.Elfoglaltam magam mindket alkalommal.Sikerult ma megszabadulni a  huto ketes, irodalmiban kifejezve minek nevezzelek maradekaitol.Mivel bojtolunk, szepen ragyoghat majdnem uresen.
Ma jott az otlet, tervet keszitek, hogy szamon tudjam magam kerni,  osztokeljen, noszogasson.Olyasmi, mint a  nyelvtanulasi pontjaim, az is into, ha elkenyelmesednek, kinyomtatva, kiakasztva.
A tervem :aprilis 10-ig meg 38 bejegyzes, legyen barmi, egy egy mondat akar, ami azon a napon megerint, eszembe jut, bosszant, elvarazsol...
Ez az iras meg csupan azert van, mert igy eggyel kevesebb kell a tervhez:)na szep vagyok, mondhatom, de legalabb elismerem:)
hajra nekem !

6 comments:

 1. miért pont április 10-ig legyen meg a 38 bejegyzés? látom akkor lesz 1000 bejegyzésed, ha ezt a számot teljesíted:) ez már szép szám azért, ha belegondolok:) Hajrá, sikerülni fog!

  ReplyDelete
 2. Az idopont csak ugy jott Orsi:))de az 1000 igen, az a lenyege, aztan majd akkor irom:)bocsanat, tobbet nem arulhatok el:))

  puszi, es koszi!!:)

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Kosz Aniko!:)

   puszi a biztatasert:)

   Delete
 4. Jó ég, én nem értettem a bejegyzésből semmit.

  ReplyDelete