Saturday, March 9, 2013

levelezünk..


...het elejen futottam ossze a gyerekekkel, atkiabaltak, hogy megkaptam e a levelet?:)
Beszamoltam mennyire orultem, es folytassuk, en is levelben valaszolok.Nagyon orultek ennek.Aztan elszaladt a het es ma megkerdeztek mikor irok mar levelet.Rendesen zavarba jottem, mert gyereknek tilos igergetni, gyereket tilos kinevetni..sorolhatnam, amiket mindig betartok.Ma jon a level valaszoltam.
Sutottem mogyorokremes muffint, kulon kulon egyet becsomagoltam, mikozben sult megirtam a levelet, melyben valaszoltam minden kerdesre, meg nehany pluszra is, es leirtam milyen boldogga tett a leveluk, ha maskor is van kerdesuk csak irjak meg:) Het elejen kijeloltuk a helyet a keritesnel, ahova majd en teszem.
Szoval igy kezdodott, levelezunk..azota Panda egy ujabb ajandekot kapott, ezt a nyakorvet kis csongovel.Sajnos leszedi magarol, eltettem a masik ajandek melle.
Milyen boldog vagyok, amikor latom a csillogo arcukat, ahogy egymas szavaba vagva mondtak ki irta , ki otlete volt, es ki a segito benne:)gyerekek, szeretni valok..


6 comments:

 1. Nagy ötlet ez a levelezés. Még Miskának volt csengős nyakörve, mikor vendégségbe mentünk. De leszedtem a csengőt, micsoda dolog egy macska csenget, akinek a lopakodás az életeleme. Aztán a nyakörvet találtam rajta csálén, megszántam, azt is levettem. Rábíztam a felsőbb hatalomra az "elveszést", a biztonságát, stb. Megszolgálta a bizalmat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aniko:)en ugy orulok ennek a levelezesnek, hogy el sem tudom mondani.
   Panda nyakorvvel egyutt letepte a csongot, pedig nagyon finom hangja van.Az anyjanak volt, de ot is zavarta.
   En meg nem eroltetem:)

   Delete
 2. Milyen kedves..egy barátság kezdete. MIndenki ilyen szomszédságra vágyik. Barátság kis kedveskedés..A gyerekek tudják az ehez vezető utat benned jó partnerre találtak hozzá.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gabi:)koszonom, de tenyleg igy van.Olyan kalandos is valahol.Fontrol neztem, amikor megtalaltak, imadtak a sutit is.Persze megkerdeztem van e allaergiajuk, mert az nagyon fontos volt.
   A masik hazban a szomszed neninek sokszor sutit hagytam a bejaratnal, ha nem volt otthon..mindig tudta azonnal, hogy en voltam:)hianyzom is neki nagyon, de o is nekem:)

   Delete
 3. Elképzeltem a cicát, ahogy szedi le magáról a nyakörvet/csengőt:) aranyos lehetett:)

  Ez a levelezés a gyerekekkel meg annyira kedves:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Orsi:)teljesen elolvadtam toluk, annyira aranyosak.Ma reggel ujabb level vart a keritesen, meg ajandekok:D

   Delete