Tuesday, March 19, 2013

gondolatok hajnalban..


...amikor ujra olvasom ugyanazt, vagy ujranezem ugyanazt eves kulonbseggel,a mindig mas megtapasztalasa is egyfele utmero a belso fejlodesunkben.Bar vannak erzelmek, melyek egyhelyben topognak, fejlodeskeptelenek.Erre mar sokszor racsodalkoztam,magara a felismeresre.


...rajottem az oriasitcsalodtambenned tulajdonkepen azt uzeni mekkorara ertekelunk valakit, inkabb pozitiv megallapitas, mint negativ.


...az ember akkor van tokeletes harmoniaban, ha belso kulso biztonsaga egyszerre adott.Ritka pillanat, de nem allandosulhat, elveszitene varazsat.Harmonia, meg a kiejtese is nyugalmat sugaroz.


...az erzelmekben a legszebb az ujra es ujraszuletesi kepesseguk, ha nem is fejlodnek de visszateroek, hiszen igy is van szamos egyeb, amit orokre elveszitunk.


...a hovirag egyszeru megis fantasztikusan magaval ragado szepsege a legtokeletesebb pelda arra, amikor a keves a sok.

*hosszu honapok ota eloszor ebredtem ugy, hogy irnivalot ereztem, kimozdultam a blokkbol, orvendek:)

6 comments:

 1. Replies
  1. Kosz tami, orulok, ha egyetertesz!azt jelenti jol latom:)

   Delete
 2. Sok szép és okos gondolatot hozott neked a hajnali "tiszta fej".
  Az elmúlt hosszú, betegséggel teli, fájdalommal-izgalommal telt hetek értékeltek át bennem sokmindent.Bizonyos szempontból másként látom a világot és benne magamat, az embereket. Más lett a fontossági sorrend is.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tudod en ilyet meg nem eltem at, de sokszor koltoztem, legtobbszor akartam, legutobb nem.Megvaltoztatott engem is, azota en is mas sorrendet allitottam fel.Nem mindig sikerul elni vele, de van:)
   Nem is tehetunk mast, a valtozas orok, igy vagy ugy hatnak rank dolgok, csak emberileg ne valtozzunk sokat!ez a fontos.
   Kosoznom, hogy leirtad:)legjobbakat kivanom neked!!

   Delete
 3. Sokszor egy esemény romba dönti az addigi nyugodtnak tűnt életünket és vannak kis események melyek új reményt ébresztenek bennünk,mint számodra a rég látott bájos kis hóvirág, egy új kezdete valaminek.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom Rozsa:)hogy ez mennyire igy van.Bizom benne en is, valami mast hoz az idei ev:)

   Delete