Sunday, June 12, 2011

vadászidény...





A starbucks kavezo egy kizarolag noi fitness klub mellett talalhato.Tavasszal, amint az idojaras engedi nehany asztalt-szeket kiraknak ele, ettol europaias lesz a hangulata.
Ez a kavezo a kavezok kozott a koronat viseli, es nem feltetlenul azert, mert olyan finom a kaveja, ahogy torodnek Veled.Szemelyesen Neked keszitik, minden ohajod lesve, nehany masodperc alatt 6-8 dontest hozol, fontossa tesznek.Termeszetesen ennek ara van, de kit erdekel, hiszen Te vagy a kozeppontban abban a nehany percben.Ugy kepzeltem a kozonsege behatarolhato, nem csak az arai miatt, de az az egyik fontos faktor.Tegnap lanyokkal itt talalkoztam, es nagyszeru megfigyelesben volt ujbol reszem.
A kinti asztalokat altalaban ferfiak foglaljak el, mert igy vegig kiserhetik, ha noi vendeg jon egeszen a kocsitol,amig besetal, es tegnap amit kiszurtam, szemmel tartjak a fitnessbol kisetalo, tornatol felhevult noket is.Igazi vadaszat zajlott, valahol ki nem hirdetett vadasz szezon van ilyenkor.
A tv rendesen hirdeti naponta, ma mar minden 5 -ik randevu online szolgaltatassal valosul meg.Hosszura nyulo, es nem csak idoben, de terjedelmileg is, kerdo iveket kell kitolteni, ezt teszik parba, es ahol jol egyeznek, ott bumm, mondhatom kapas van, vagy talalat? nos, azt a randik sikeressege donti majd el.Kicsit olyan, mint etteremben menubol rendelni.Valahogy nem az igazi, mert bar jol van leirva, a foto is remek, amit illusztraltak, de nem biztos, hogy a pincer hasonloval fog megjelenni.
Ezt lattam tegnap a lesben ulo, (hiaba, a ferfiak kenyelmesek) ferfiakon.A szemuk dontotte el meg ma is, ebben a XXI-ik szazadban , hogy az oszton szinte semmit nem evalvalodott, csak annyit, hogy csak kepzeletben uti le valami bunkossal a not es teszi vallara.Valosagban valami megnyero , elore megfogalmazott, 100 helyen elsutott, es 99 nonel nem jott be mondattal nyomul, es ha sikerul, leul vele egy kavera,es esetleg beul a kocsijaba, vagy koveti az ovet, mert ugye mindenki vezet.
Soha nem ertettem azokat a noket akik felhevult , izzadt ferfi testektol jottek lazba, es tegnap meggyozodhettem ennek az ellenkezojerol is.
Az animal planet adasaban lathatunk hasonlo jeleneteket..csak befejezes nelkul, mert ugye az embert az alattol az a keves intelligencia valasztja el, hogy mindent a szemnek, ha barmennyire is szemtelenul zavarba ejto.Zavarbaejtoen, szemtelenul nezni? minden, csak nem intelligencia, allati...:)