Sunday, June 5, 2011

mimóza-mérleg.../part 4


...bolondul kalimpal a szivem , latszik, ahogy mozdulatlanul hanyatt fekszem.Neha csinal ilyet, mig masoknak attol faj, ha nem ereznek, mert nincsenek szeretve , nekem attol lesz ilyen kergult, ha sokat erzek.Ezt most elkepzeltem, kergult napokon szabad, es hallom, ahogy beszelnek rolam
-hallotta miben halt meg?
-nem, nem hallottam semmit,maga tudja tan?
-Igen, azt mondjak, ugy hallottam a szive nem birta a sok szeretetet
- na ne mondja! ki hallott me
g ilyet, hogy ebbe is bele lehet halni?
-hat ezt beszelik, tan csak igaz-es akkor itt mar pukkadozok a nevetestol, mert eszembe jut amikor a darazs a nyelvembe szurt es megdagadt..mar alig fert el a szamban, es az orvos elso esete voltam ilyennel..igen, mert a darazsak halalosan szeretnek:) komolytalan halalokat, es nevetos temeteseket kepzelek el magamnak.
Tegnap egeszen hetkoznapi dolgokat csinaltam es orultem, hogy ferfira moshattam es elraktam a ruhakat.Foztem is, egyedul voltam , az eso meg neha bekopogott, ugy esett, de be nem engedtem, felolem kopoghatott.Jol el voltam a ferfizoknik parba tekeresevel.Most mindnek megvolt a parja.Ez is ritka. Aztan a zokni tulajdonosa csorgetett ram, es nagyon komolyan, majdnem kimerten kozolte, hogy talalt valamit nekem, es csak azert vette meg, mert teljesen en vagyok. Ettol furgebben tekertem a zoknikat.Aztan varatlan vendegseg tortent, meg mozi es teljesen el lett felejtve az a valami, ami teljesen en vagyok, egeszen maig. Ezt a kulcstartot kaptam.Minden ugy illik ram belole, mintha direkt nekem veste volna valaki bele.Mintha ismerne.Nem tudom ki milyen jellemzo jegyeket hordoz, aki merleg, azzal tisztaban vagyok, hogy nem 12 fele ember letezik abbol a sok milliardbol.De ami erre van irva, az en vagyok, es nem en allitom elsokent ezt.Amikor megkerdezem itthon, hogy szerintetek 1-10 sklan mennyire vagyok erzekeny es egyszerre osszebeszeles nelkul jon a valasz, hogy 12...az azert valami:)

Mar akkor szerettem a szuletesnapom, amikor meg nem is tudtam, hogy merleg vagyok.
Oktoberben aranyszinube oltozik minden, akkor van indian nyar is ..ha minden ilyen szepen mulna el, mint az osz oktoberben, az nem is lenne nevezheto elmulasnak, uj nevet kellene keresni es talalni hozza..
.

2 comments:

 1. Az én aszcendensem mérleg.
  Amúgy Vízöntő, és az sem semmi a nagy szabadságvágyával.:-)
  Mérleg? Addig billegünk a súlyainkkal, míg egyensúlyba nem kerülünk velük. Mikor se balra, se jobbra nem húz semmi, mikor tudunk a súlyainkkal egyenesen állni mérlegként. Egyensúlyban vagyunk, erre törekszünk, ha kibillentenek.
  Egyensúlyt teremtünk, mert nem tudunk másképp élni, ha ez nincs meg bennünk, körülöttünk...:-)
  Jó a zoknirakós, párosítós, szöszölős vasárnap.:-)

  ReplyDelete
 2. Koszi Eva:))nagyon remekul el tudom magam szorakoztatni:D

  Olyan foku szabadsag vagyam van, hogy tudnom kell tokeletesen biznak bennem, mert mindennel beszamolok egyebkent is, valahol a tudata kell legfokepp.Megfulladnek egy ellenorzos, mindig rajtad logo kapcsolatban:)
  A maganyt szerintem pont az egyensuly miatt szeretem, akkor kerulok, es mindnig abban kell lennem, addig nincs bekesseg ott legbelul:)

  Ez a kulcstarto tenyleg tokeletes, raadasul jo anyag, mert en is utalom a muanyagot barmiben, bizom benne sokaig velem marad.

  A Vizontorol igen, csak ennyit tudtam, a nagy szabadsag vagyat:)

  ReplyDelete