Monday, June 27, 2011

tejberizsi......ma vegre faradt vagyok, es nem csak agyilag.Csak ulunk a kertben es jo igy neman beszelgetni, csak a szemunkkel.
Amikor keson erek haza es tulhajtottam magam, altalaban nem fozok,keveset beszelgetunk, atnezem a hireket, levelet, blog.Ma sajnos fajoan de igazan erom nem maradt a nagy fajdalomhoz, tehat eleg jol tudomasul vettem, hogy James Bond nem var ram tovabb es megnosult:)
O volt a titkos tartalek, a nagy O, a platoi.Olyannyira platoi, hogy O sem tudott rola, csak en:)Nem birtam volna elmondani neki, mert az meg milyen szerelem lenne ugy, arra vartam volna, hogy O szeressen belem, talalja ki, hogy O az en platoim.Regimodi vagyok, hiaba.
Ilyenkor nem fozok, na nem James miatt, a keso idopont miatt es ilyenkor en pl rizsit veszem elo.Mindannyiunknak van valamilyen "rizsije", valamilyen dilije.
Rizsivel 16 eve szeretjuk egymast, O nem olyan csapodar, mint James, nem hagy el.B. amikor szuletett akkor kaptam a korhazban reggelire, akkor izleltem eloszor, es szerelem elso kanallal lett.Nem edes, nincs igazan uralkodo iz, kulon esik a rizs es a tej ize, es nekem igy tokeletes.Az edes cukros, tejbepapikat nem tudtam megszeretni soha.
Rizsi mas, kulonleges, egyedi.A tejet amikor raontom kis hangokat ad, mint mini robbanasok, meg jateknak is jo.Rizsit hetente legalabb egyszer szeretem, neha tobbszor is:D Ha hosszu idore elutazok , egeszen biztosan viszek egy nagy dobozzal es ha netan gyorsan elfogyna, akkor alig varom, hogy visszajojjek es rizsizhessek:)
16 eves sokat megelt kapcsolat ez, es egyre biztosabb talajon all, nem gyengul, nem ingadozik, nem valtozik az ize, nem lesz ketizu:)
Tdom, hogy amig rizsit gyartjak, mi osszetartozunk, igazan csak az aso, es a gyar leepitese allhat kozenk.De a szerelmunk orok,marhacsak emlekeimben is , de elni fog:)
(csakugyan faradtagyu vagyok ma, joejt nekunk:)