Sunday, February 26, 2012

kerámia...Van egy film, amit , ha megnezek , ugy erzem en is szeretnem csinalni, de legalabb megprobalni.A film raadasul nem errol szol, csak van egy ilyen resz.

Eddig masnapra mindig kialudtam az ilyen felindulasaimat.
Most nagyjabol egy hete informaciokat gyujtok, itteni, otthoni oldalakrol.Elmeletileg mar csokorra valot tudok, a tipusokat, az arakat, a hasznalt arakat.Aztan irtam a nonapi es az anyaknapi tunderhez, hogy szeretnek egy ilyet...eppen egy ilyet, ami kezdonek, onmagat tanitonak eppen jo lesz.Egy vintage korongot, aminek mar a  szine is tetszik azonnal, es az ara is vonzo, mert ugye ki tudja, hogy meg tudom e tanulni, es ha megsem, akkor disznek  is tokeletes.
Keramia cserep kesziteset,vagyis a fazekassagot szeretnem kiprobalni, olyan magamnak valo szinten.Meg soha nem probaltam, pedig B.mar igen.
Es mikozben nezem a voros szonyegen bevonulo hiressegeket, megallapitom, hogy az iden eleg sok  a feher ruha es persze a fekete oltony...de nem zavar abban, hogy a keramia cserepekrol almodjak, amit majd en fogok elkesziteni, festeni, disziteni...


*fotok a netrol, e-bay