Tuesday, February 1, 2011

mormota nap...

Februar masodika, amikor elobujik a mormota , megnezi, hogy milyen ido van.Ha sut a nap, meg legalabb hat hetig kemeny tel marad, ha nem latja az arnyekat, akkor hamarosan jon a tavasz.Csakugy, mint odahaza a medve. Az idojaras miatt en is mormotanak erzem magam, magunkat:), aki csak eppen a fejet dugja ki.Olyan hoviharunk van, hogy a szellokesek felelmetesek, es hoesesben villamlott. Nyugtalanul fogok aludni a mormota miatt, remelem elegedetten fekszik majd vissza egy kicsit. En valami mormota muffint fogok osszedobni meglepeteskent, a kephez hasonlot.Vidam, jatekos, jokedvu napot kivanok es vidam medvet is:)

4 comments:

 1. Az előbb voltam bevásárolni, és nálunk néha kibukkan a nap felhők mögül, ami nagyon szép látvány, de ez remélem, hogy ahol a medve nézelődik, ott nem süt, mert már nagyon-nagyon várom a virágos, rügyes, illatos tavaszt. :)) A konyhánk előtti kertben már ott virágzik a hóvirág, jó nézegetni a kopárságban. :))

  puszi :)

  ReplyDelete
 2. Na eppen itt talaltal:)szerintem itt elo se fog bujni, ahogy kinezunk, es nem tudom, akkor mi lesz?honnan fogjuk tudni mikor jon a tavasz??D:)
  Hovirag...kicsit irigyellek most:))

  puszi, szia:)

  ReplyDelete
 3. Szia! :)

  Képzeld, a medvék nem látták meg az árnyékukat, és nem mentek vissza aludni, hanem nekiálltak enni. :P
  Remélem, akkor már hamarosan itt lesz a tavasz. *.*

  puszi :)

  ReplyDelete
 4. Amelie! Ezen olyan jot nevettem:))

  Itt harom mormota mind ugyanazt jelezte, vagyis korai tavaszt.Egyelore nem ugy nezunk ki, de pillanatok alatt valtozhat:)

  Szep, vidam napot kivanok holnapra is!

  puszi:)

  ReplyDelete