Sunday, February 20, 2011

kamaszok, kapucnis szerelem...


B. 6 eves volt, allt az oltozoszekrenye elott, szoke hosszu haju kislany sundorgott korulotte, oltoztette.Tekerte a salat nyaka kore, kesztyut huzott, en ahogy kozeledtem, ugy tagult a pupillam, amilyen szeliden allt, es engedte, turte a torodest. 10 evvel kesobb vagyunk.Tavaly megjelent Laura, varatlanul , a kockas ingek novekvo szama erositett engem, hogy valami nagy kezdodott...egeszen addig, amig a laptopon el nem olvastam az uzenetet egy masik lanytol. Osztol mar kapucnis pulcsikat veszunk, es bar kozeledik a tavasz a kapucnik nem cserelodnek, szaporodnak.Mar minden szinben van, van amelyik arnyalatbol tobb is.Mikor berakom a tiszta ruhakat, ugy erzem a kapucnik erdejebe tevedtem, nyulnak felem, markolnak utanam, en meg kimenekulok gyorsan.
Most vagy a kislany ilyen szereny es csak kapucniban tud gondolkozni, vagy B.akarja minden szinben megerositeni, vallani ujra es ujra, hogy mit erez..hat en nem tudom, csak azt, ha ez igy megy, mire 18 lesz nyitok egy hasznalt ruha uzletet kamaszoknak, akik szerelmesek..egy egy darabhoz tortenetet is arulok majd, a kapucnis viselet nagyon bejott szoveggel, de a kockas ing sem hanyagolhato..

Hogy lehet az, hogy ilyenkor barmit magukra huznak, amit csak kiejtunk a szankon, hogy tetszik..kesobb meg ugy kell konyorogni, hogy folvegyek, amiben megyunk valahova es ki ert igazan ahhoz, hogy miben kell megjelenni, ha nem mi, nok?:)