Friday, February 25, 2011

időjárásos ...


.... ma reggel kinezve valamikori latin tanarnom jutott eszembe, Rozsa neni..mindig ugy ereztuk ma megusztuk, de csongetes elott egy perccel megis elhangzott, papirt tessek elovenni, konyvet becsukni, ropdolgozat...es minden oran hatasa volt, varatlanul ert, ugy tudta idoziteni.
A kanadai tel is olyan, amikor mar azt hiszed o mar vege, akkor jon ez a kep, mintha a meseben lennek, Kansas-ban es nem szelviharban, de hoviharban. Izgalmas hetvege lesz, jegyeztem meg...ezt tovabb gondolva, valoban a meteorologusoknak eleg egyhangu lehet az eletuk, mert telen megis mi a hir abban, hogy havazik es minusz van?vagy nyaron naponta elismetelni, milyen szepen sut a nap es meleg van..mind odaillo.Bar az utobbi idoben felfedezheto a hatasvadaszat, mert a multkor is ugy megijesztettek bennunket, hogy felmeteres ho jon es a vegen jegeso, hogy amikor elmaradt a jeges resz, sokan a yahoon reklamaltak, hey a jeg nem is volt igaz.Ahelyett, hogy orultek volna.
Megfogadtam tobbszor mar nem irom le, hogy ismet havazik es valoszinu varos lezaras, szobafogsag lesz, de most megfogadom, hogy az idojarassal kapcsolatban soha tobbe nem fogadok meg semmit..ugyis kiszur velem, o az erosebb..