Tuesday, February 15, 2011

randevú az időjárással..Ha valaki azt mondja mi az a szerelem, es nem hisz benne, akkor neki leirom..penteken -28 fok volt, aztan hetvegen mersekeltebb, es 14 en, vagyis Valentin napon, +8 fok lett, majd masnapra ismet -19, mar ejszaka folyaman lehult, ahogy veget ert a szerelmes nap..olyba tunt, mintha a sok erzelem csinalt volna egy melegedest:)erdekes megfigyeles volt na.. Talan tobbszor emlitem meg azt, hogy hany fok van es havazik, mint barki mas, de nem lehet nem tudomast venni rola.Ha arra varnank, hogy majd , ha jo ido lesz szabadban programozunk, akkor sokszor csak beguboznank.Igy kimegyunk mi a legvadabb, kimondva szornyunek tuno minuszban is, szinte randevura megyunk az idojarassal. Ahogy kilepek az ajton erosen belem karol, es erzem a csontomig.Nem visszafogott, nem jon zavarba. Egy egy eros legmozgasnal majdnem magaval ragad, olyan szenvedelyes. A telet, a hideget Mr. nek titulalom, mert olyan ereje van, hogy meg az edzettebb nok is elgyengulnek, ugy biza.
Megis igazi gentleman, hazaig, kilincsig kiser, neha feltepi, hogy minel elobb besegitsen..es en olyankor hatarozottan csapom be az ajtot a kepe elott, nem miszter winter, Onnel itt benn nem randevuzok:)

6 comments:

 1. Én egy dolgot tudok mindebből kikövetkeztetni, amit ezek szerint most tudományosan is számszerűsíteni lehet. A szerelemmel igen jól be lehet fűteni! Ezek szerint, akárkinek! Sőt! Egy egész kontinens időjárása is megugrik, ha a szerelmesek nekivetik magukat egy kis enyelgésnek.
  Ágnes, jó lesz vigyázni az efféle felfedezéssel, mert maholnap fekete listára kerülhet a csók, mert ugyebár globális felmelegedés, és satőbbi.
  Megtörténhetik, hogy külön ökologikus adót vetnek ki, és semmi kedvem sincs valami kasszagép társaságában befeküdni később a hitvesi ágyba. Arról végképp nem akarok még hallani sem, mikor egy közönséges adóbevallás mellé, egy másféle listát is mellékelni fogunk, amiből statisztikailag is kitűnik, hogy az egyik fél sokkal nagyobb adót fog fizetni ... Brrrr! Na ne! Inkább cool down!
  Nem is jó belegondolni sem! Ha ezt így folytatjuk, akkor a már a régi dal is így fog szólni:
  "szeressük egymást gyerekek, mert minden centért kár!"
  Arról sem jó beszélni, hogy mikor egy hosszabb távollét után hazaérkezel, akkor egyenesen a fűtés, vagy hűtés számláidat fogod átnézni, hogy leellenőrizd az elhasznált Kiló-Joule mennyiségek arányát.
  Javasolom, hűtsük csak le magunkat, oké?

  ReplyDelete
 2. Karesz!

  Jol lehutod a nepet ilyan konyvelo meg szamla bigyokkal..olyan volt a valtozas egyebkent, mint a Hamupipokeben, ejfelkor ugy eltunt a meleg levego es sarkvideki jott, mint a meseben,
  amikor a hinto visszavaltozik:)

  Na es tovabb gondoltam Jennifer Lopez dalat is at lehetne irni, a Love don't cost a thing , idejet multa:D

  Jolesoen nyugtaztam, bar meglepodessel, hogy a szeles, eroszakos evszak nemevel nem mergelodtel, hogy miert ferfi:))

  Szep napot, koszonom a szorakoztato hozzaszolasod, tetszett:)

  ReplyDelete
 3. Ágnes!
  Nem férfi, hanem ember! December! A szeptember, pedig,...nos, az vénasszonyok nyara!
  Persze! Szeles és erőszakos! Igen, így van! Szeleburdi, akkor szelesnek kell lennie! Erőszakos? Erő van benne, mert ez a szakmája!
  Mi az? Férfi!!!!!
  :-p

  ReplyDelete
 4. Karesz:)

  Szamomra csak indian nyar letezik, mert ugye egy FERFI csak not ismer, venasszony nincs:)

  ReplyDelete