Sunday, May 30, 2010

mini felnőttek


Szorakozottan bolyongtam az aruhazban, amikor a kovetkezo jelenet allitott meg, a jatekosztaly kozeleben. 5 eves koruli kisfiu all, az egyik kezeben egy pluss allatka, eleg kicsi, masikban egy auto , nezegeti, hasonlitgat, amikor odasetal egy 5 cm-el alacsonyabb es talan egy evvel fiatalabb tunderi kislany, kezeben 3 ruha akasztoval egyutt...megall es mutatni kezdi egyenkent a kisfiunak..-szerinted melyik szebb?nem figyelsz? -hagyj szamolni! hallom a hatarozott valaszt, es igazi ferfijeloltkent fol sem nez A kislany tovabb mutogatna,meregeti magahoz de mindhiaba.
Mar odebb vagyok, a noi ruhaosztalyon, tolem tavolabbra nehany no, nezelodunk, amikor a kisfiu hangjara mindannyiunk mozdulata megall feluton.. Sarah! Sarah! -kiabal a kisfiu..Anya megnegedi, hogy a plussmacit megvegyem Neked, csak 2 dollar! Egyszerre nezunk ossze es mosolygunk.A kisfiut nem is latni, csak a hangja er el mindenkihez. Tehat igazi ferfi, komolyan kiszamolta, megfontolta , a valoszinu elsok egyike ajandekat a kislanynak.Es igazi ferfi viselkedes volt az is, hogy a ruhakra nem figyelt, mert szamolt:D

B. egy evet jart Budapesten iskolaba, alsos volt.Hazajon korulbelul az elso het utan es keri, hogy vegyunk poharas kakaot, amit visz az iskolaba masnap.Amikor hazajon, keri, hogy a kovetkezo napon mar harom ugyanilyet szeretne, 3 poharral vegyek.Nehany nap mulva gond lett, mert csak ketto volt az Intersparban.Ekkor tudtam meg, hogy nem neki izlik ilyen fenemod, hanem ket kislany ult melle, mindjart elso naptol, es nekik viszi.O ult kozepen es azon a napon csak a ket lany kakaozott.En meg reggelente mar nyitaskor ott toporogtam az Interspar ajtajanal, hogy veletelnul se fogyjon el.B.udvarolt.
Most hat evvel kesobb kockasinget kell vasarolni, na jo nem naponta, de mar nagyon sok kockas ingunk van.Nem bannek egy egy csikosat nehanap, de azt hiszem ahhoz uj szerelem kell majd, Laura csak a kockasat szereti.:)