Thursday, May 6, 2010

James és ÉnMa itthon vagyok, es eppen szunetet tartok az elo es hatso kert kozott, elol mar rend van.
Jatszom, fejben ugyan, de engem kielegit ez az en jatekom.

Tolom a funyirot es kalandozok.Megall egy szuper auto es kiszall, ott van teljes nagysagaban elottem.Oltonye mintha skarulyabol huztak volna ki.Jol fesult, bar ahogy nezem a hajat nem nagyon tudnek beleturni, de kit erdekel.A szemeben elvesztem, baby blue, de kicsit acelos hidegseggel keverve.

-Hello-mondja- A nevem Bond, James Bond!
Igen, tudom, porog az agyam, de hang nem jon ki.
Pedig sokszor eljatszottam mar, hogy en ugy raznam a martinijat, tudom keverve nem szereti, csak razva. Mikozben martinit shékolok, atveszi a funyirom es ugy ahogy van, a szuper oltonyeben lenyirja a fuvem. A szomszed no szembol csak les.Kijon sovarogva es azt kepzeli kolcsonkapja Bondot, James Bondot..sipirc az almombol kedves szomszedcsaj, O most az enyem, meg kepzeletben sem adom kolcson:)

Sokan nem kedvelik, hat nem tudom, lehet az en izlesemmel lenne baj..dehogy, ketlem.A legjobb, legferfiasabb Bond, James Bond O:)

4 comments:

 1. Szerintem is aranyos és erotikus, és férfias..

  egyetlen bajom van vele.. és talán másnak is ez.. azaz a hozzáértő kritikusoknak.. hogy... nem játszik elégé természetesen, túlzottan merev.. És ez nem a személyiségéből fakadó erős tartás.. hanem egy magára húzott álca, ami nagyon kijön szerintem :)

  Például amikor kemény, férfias és határozott akar lenni, akkor erősen összeszorított szájjal csücsörít. De biztos vagyok benne, hogy ez nem ösztönös, ez egy póz. Értem én, hogy a színészeknek megvan a begyakorlott, ajánlott pózai, ami a karakterüket azzá teszi, ami.. de akkor valahogy úgy kellene csinálnia, hogy ez kívülről ne legyen levehető, érzékelhető.

  Pl Pierce Brosmann ezt nagoyn jól elsajátította, nála természetesnek tűnik a természetellenes :)

  Ezt még gyakorolnia kell ennek a bondnak :)

  De mint pasi nekem is.. és nagyon :)

  Egyébként halak.

  ReplyDelete
 2. Szia Vanessza:)es koszonom a hozzaszolasod:)

  Vele kapcsolatban konkretan arra gondolok, hogy a legjobb(szerintem), azzal fogott meg, ami igazan nem is az O erdeme, a forgatokonyv iroe:)
  Nem az a "nya'las" szepfiu, aki minden novel agyba bujik, mint lasd elozo Bondok, hanem aki szeret egyet, azt nagyon:)A Casino Royal utan nagyon jol jatssza a szenvedo pasit.Eva Greennel nagyon jok voltak egyutt, a kemia kozottuk annyira hiheto volt, hogy meggyoztek, engem teljesen.
  Ezert marad O nekem a legjobb Bond, mert szepen lassan epul fel es nincs utana masik:)
  Tudom naiv, almodozo, gyerekes stb vagyok, de ez nam baj, jol erzem magam benne:)

  Szep napot Neked:)

  ReplyDelete
 3. Férfi szemmel nézve is azt mondom Ő a legtökösebb Bon eddig :)
  Szerintem nagyon jól játsza amit játszania kell. Igazi példakép :) :D

  ReplyDelete