Thursday, May 6, 2010

bad news


Neha olyan erzesem van a hirkozlessel, hogy valamit tesztel.Mennyi rossz hirt lehet per bizonyos ido alatt leadni, a tv csatornak lehet verseneyeznek is, ki tud tobbet.
Reggel nem szoktam nezni, mert duhos leszek, es behatarozza az egesz napom, de ugyanakkor attol is duhos vagyok, ha valamihez nem tudok hozzaszolni, mert nem tudok rola.
Ma reggeli hirek: Europaban a vulkani hamu, egesz nyaron fennakadas varhato a repulesben.Athenban tobb halalos aldozat van, a lazongas eredmenyekent felgyujtott epuletekben tobben bennt egtek.A New Yorki bombamerenylo targyalasaban Pakisztan is kozremukodik.
Tennessee Nashville viz alatt.Neztem a kepet, libaboros lettem, sok helyen a hazaknak csak a teteje latszik:(
A mexikoi obolben az olajkiomles meg mindig nincs megoldva.
Nem irigylem Obama elnokot, azt sem tudja hova rohanjon.

Megis legjobban a bomba merenylotol akadt ki a merlegem.A pasas working vizaval kerult az Allamokba, egyetemre jart, csaladja lett, 2 gyerek.Es a gyerekek is , mint minden egyeb csak kellekek voltak abban, amire keszult.Megertettem vegre a fanatizmust.
Ismertem magyar csaladot, csak dolgoztak, anyuka gyerkeket latta el, kiutasitottak Oket, nem kaptak vegleges letelepedest.
Par eve repultem, es a csizmam le kellett venni, hogy a talpat atvilagitsak, hulyen ereztem magam mezitlab, mert minden mas nacio siman atsetalt.Hat igen a magyaroknak komoly terrorista multjuk van, hogy eppen engem valasztott ki a hataror.Es eppen annak a csaladnak kellett elhagyni az orszagot, sok egyeb rendes csaladdal egyutt.

Azert megneznek egy ilyen viza applicationt, megis mi a banat alapjan vizsgalnak embereket, mert hogy semmi logika nincs az elbiralasokban azt a kovetkezmenyek igazoljak, helyettem is.

Kicsit pipa lettem igy koran reggel.Es szivesen vennek egy ket jo hirt is, mert ennyi rossz is elvesziti a hatasat egy ido utan, az emberek immunissa, mondhatni kozonyosse valnak.

2 comments:

 1. Hát, Ágnes azt hittem eddig, hogy ez nálunk szokás, hogy ha az ember bekapcsolja a híreket, máris vérbefagy.....
  Még azt is gondoltam, hogy direkt teszik a magyar emberekkel, hogy elvegyék az energiáikat akár kora reggel attól, hogy merjenek lázadozni vagy , hogy jobban karbantarthatóak vagyunk, ha folyton rosszkedvűvé tesznek.....
  Most elgondolkodtam, és emiatt nekem is folyton feláll a szőr a hátamon, hogy miért ilyen aránytalanok a hírek: egy jó hírhez hozzárendelnek száz rosszat....
  Kell ez nekünk???
  Nem értem sok Magyarországot kevésbé érintős negatív hírt miért kell mégis beolvasni nálunk???
  Sokkal-sokkal több energiát fektetnék be sikertörténetekbe, örömhírekbe...bármibe, amiben nincs szerepe az oly sok bánatnak, vérnek, könnyeknek........
  Ha még tudnád, hogy milyen a későbbi Tv műsor kínálatunk????
  Egy nap nem telik el bűnügyi, véres, erőszakos sorozat nélkül...... A Commedy csatornát nézzük folyton inkább, sokkal többet tenne a magyar emberek lelkének is, ha nem ezekkel szomorítanák az amúgy is rosszkedveiket.....
  És ott...Tv-adások ????

  ReplyDelete
 2. A postom is igazolja, hogy a helyzet itt sem jobb.
  Nekunk csaladi csomagra van a kabel tv befizetve, es igy eleg szolid musorok vannak, de meg igy is nagyon keveset tevezunk mar.Ha meg tovabb szeretnem magam sokkolni, ahhoz kulon fizetnem kellene:)
  A mai hirekbol meg kihagytam, hogy azt is emlitettek, aki keveset alszik ugyanolyan artalmas, mint aki sokat:D es aki bizonyos fajdalomcsillapitokat szed, pl fejfajasra karos mellekhatasa van, ha egy idore el is mulik, kesobb a gyogyszertol fog visszajonni:D
  Na ezeken mar inkabb nevettem, mert ez olyan szep lehetsz de okos nem hirek:)

  Rajottem ezert ragaszkodom az emlekeimhez, mert merleg szulottkent allandoan az egyensulyt keresem.Ja es visszatertem az olvasashoz, konyveket, szepirodalmat olvasok, az legalabb a sajat kepzeletemre van bizva.Heti ketszer meg tarsasozni szoktunk inkabb tv helyett.Osszegezve:a valasztas vegulis a mienk, es mindig legalabb ketfele kozul donthetunk:)

  Szep napot Neked:)

  ReplyDelete