Wednesday, May 19, 2010

multitask lányok




Azt mondjak a lanyok kepesek csak megosztani a figyelmet es egyszerre tobbfelet csinalni.
Azt is mondjak aki megosztja a figyelmet, az rendesen semmire nem kepes figyelni.
Azt mondom, attol fugg mi a feladat.


Pentek munka:
Nezem a monitort , mikozben masik nyelven telefonon beszelek, labamat kinyujtva , feszitett folsokarral celzom meg a papirkosarat, gool! orvendek es alig veszem eszre, hogy masik kezemmel faxot is kuldtem.

Szombat itthon:
Mosogep megy, ebed elinditva, kozben tolom a porszivot, a bal kezemmel tartom a konyvet, amit olvasok, es a jobb labammal idonkent elguritom a labdat, amit a kutyika a labamhoz igazit, de valaszolok is B.kerdeseire.pl arra, hogy mikor lesz ebed?

Vasarnap kert:

Tolom a funyirot, aminek a vegen ismet az aktualis kedvenc konyv pihen, es jobb labammal elrugom a labdat a kutyikanak, de idonkent a paromnak is mutatok egy thumbs up-ot, hogy remekul takaritja a garazst:D Ja es a fulemen ipod, amire ritmusosan vonaglok, teljesen mindentol fuggetlenul.


Tudom, hogy semmi rendkivuli nincs a folsoroltakban, es tudom, hogy sok no, lany talan egyszerre tobbre is kepes,szinte mint egy cirkuszi mutatvany.
De valoban jo e az, hogy ennyire suritunk, ennyire sietunk?
A fiuk naponta kb 200 x gondolnak a sexre, es ami mokas ebben, hogy ha szolsz hozza, meg igy kepzelet mellett sem kepes valaszolni, hat persze, hogy nem hiszen meg kene osztani a kepzeletet a figyelemmel.
Masik remek felismeresem, hogy amibol nekunk egy eleg, nekik abbol is milliokra van szukseg, hogy egy befuto legyen.
De mielott barki azt hinne bajom van a fiukkal, szo sincs ilyenrol, csak csokrot gyujtottem magunknak, mert neha azt latom log a nyelvunk , cirkuszi produkciot teljesitunk es megis keves.
Erre pedig zarhatom a kedvenc otthoni kozmondassal, kislanyom mindig azt a lovat utik, amelyik huz, es nincs olyan megrakott szeker, amire ne ferne meg egy kicsi.

Jo ejszakat:)