Thursday, April 29, 2010

Az Ex és a nExt

Shania Twain country-pop enekesno, szovegiro 14 ev hazassag utan valt el ferjetol, Robert 'Mutt" zenegurutol, aki a szemelyes titkarnojevel kerult nem csak uzleti kapcsolatba.Miutan elvaltak, Shania kapcsolatba kerult a szemelyes titkarno volt ferjevel, aki szinten azonnal elvalt, miutan feny derult, hogy nem csak uzleti -munka kapcsolatrol van szo a felesege es Mutt kozott.
Ma Shania es Frederic , 18 honapos kapcsolatot tud maga mogott, boldogok egyutt. Azert valljuk be, keves az ilyen twist parkapcsolatokban, azt hiszem egyet sem tudnek emliteni nem csak hires , hanem nem hires emberek kozott kutakodva sem. Hosszu cikket olvastam az enkesnorol, ahogy nyilatkozik, kozel all a szivemhez, mert lattam az eleterol musort, ahonnan es ahogy felkuzdotte magat ez a fel indian lany.

Aztan elkalandoztam, hogy persze neki konnyu, hiszen O tudja kinek "veszitett", sot meg a ferfiakat is kepes osszehasonlitani.De mi van a sok tobbi lannyal, novel, akit megcsalnak, es mi mas lenne az elso, hogy tudni akarja ki miatt veszitett, vagy netan nyert?Miert akarjuk tudni ki az 'ellenfel'? Miert jo az , ha tudjuk es nyugtazhatjuk, hogy ehh O miatta?vagy esetleg kulsoleg , esztetikailag latvanyosabb, de a baratnok szerint Te vagy a jobb, intelligensebb, hazias, stb:)Mire jok ezek a vigaszok, onigazolasok?Mert annyi biztos a parkapcsolatra semmi jo hatassal nincs, hiszen vegig az a bizonyos masik foglalkoztat bennunket.

Aztan visszakanyarodok Shaniahoz es elkepzelem, hogy egy muvesznek vajon milyen lehet azokat a dalokat enekelni, ujra enekelni, amik pl pont a volt ferjenek voltak cimezve..szoveg foszlanyok..looks like we made it..you're still the one I want, the only one I dream of... Bar mosolyog es ragyog az enkesno, tegnap este a teveben is lattam, de a szeme, a szeme az elarulja, meg talan az is, hogy csak 2 ev utan tudott eloszor beszelni a fajdalmarol.Szamomra eros kitekert fordulat az, hogy a szereto volt ferjevel el egyutt, pedig eleg szabadelvu vagyok..de hat a mesek sem igaziak , amiota Karoly a gonosz boszorkanyt vette felesegul..