Saturday, April 17, 2010

minis:) gondolatok


-kislanyom pihent agyu vagy ma, ne sertodj meg erte-hallom anyukam hangjat, es ma ez kulonosen igaz lenne.
Kinlodok, mert mara pocsek ido lett, delutanra egyedul maradtam, de megsem vagyok fokuszban, csapongok.Ilyenkor nem tudok olvasni, filmezni, vagy zenet hallgatni...stb. Kinomban pl diot pucoltam es mezzel eltettem uvegbe, az uveg tetszik, fogalmam nincs fog e ebbol enni valaki, de a feny fele forditva csodas a szine. Eszembe jutott a szurke bunda, amit ovis koromban kaptam, orokoltem a noveremtol.Fantasztikus osszefuggest latok a bundam es a mini szoknya megszuletese kozott. A bunda amikor eloszor ram adtak, a bokamig ert..szinte latom, ahogy allok duzzogva, majdnem megpukkadtam a meregtol, amiert ezentul ez lesz a telikabatom.
-ne duzzogj, legalabb a bokadig melegit!-hallom, de ettol meg duhosebb leszek.Aztan megadva magam a sorsnak, valahogy elfogadtam a szurke bundat es mar v
iseltem duzzogas nelkul.Egyszer sokaig alltam a cserepkalyha kozeleben, anyukam gyanus szagot erzett, kicsit megporkoltem a szurke bundam:)emlekszem, ahogy probaljak olloval lecsipkedni a barna elszinezodest. Egyszer meg mennyasszony nezesre oltoztetett fol anyukam, nagy dolog volt ez, esemeny.Az eskuvos nep vegig vonult az utcan a templomba, elore tudtuk mikor lesz, hany orakor, es vagy a kapuban vartuk, hogy lathassuk a menyasszonyt, mert senki mas nem volt erdekes, vagy az ablakban vartunk turelmesen.Ekkor anyukam elkeszitett, hogy a kapuban allhatok, onnan megiscsak jobban lehet latni, de eppen nagymosas is volt, es en beleestem az aztato vizbe szurkebundastol, mert addig labatlankodtam:D maradt az ablak, onnan nezhettem a menyaszonyt, meg a szurke bundam, ahogy szaradt:) Mar iskolaba jartam, es meg mindig a szurke bunda volt, de nem azert, mert megalltam a novesben..aa dehogy, en nottem a bunda meg egyre kevesebbet takart el belolem, de nem azert mert kisebb lett, en lettem nagyobb:)ez nagyon jo mondat lett, de hagyom:) Mar a terdem folott ert csak, meg szerencse csak folfele nyultam, aztan mar csak majdnem a csipomig..es ekkor mar letehettem, nem tudom ki orokolte tovabb, en voltam a legkisebb.
Csak ma ahogy eszembe otlott, arra gondoltam, aki a miniszoknyat megtervezte, talan hasonlo szurkebunda tulajdonos volt:D

3 comments:

 1. Tisztelt Blogíró!

  Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

  Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

  http://mortemaeternus.blogspot.com/

  egy olyan oldal, ahol a film,
  könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak.

  Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám!

  Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is!

  Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!

  ReplyDelete
 2. Hogy ez milyen eszmefutattás volt! :D Tök vártam, hogy mi lesz a vége! :) A mézes diótól indulva - a bundán át - eljutottunk a miniszoknyáig. :) Annyira bírom ahogy írsz!!!

  ReplyDelete
 3. Koszi:)neha magam is meglepodok az osszefuggeseken, amit talalok, hat meg a kornyezetem:))

  ReplyDelete