Sunday, October 26, 2014

26.


A rossz hir mindenesetben blokkolja az agyat, menekulsz a tovabbgondolas elol.Valamibe, ami lekoti a figyelmed, egy ideig.Ha tobben vagyunk a  rossz hirben, egymasnak is kifogasokat gyartunk a beszed kerulesere.Kell a beszedes csond helyette.
A hirtelen, varatlan halal ilyen.Nem lehet kezelni, nincs mit mondani, csak allni vele szemben, engedni, hogy lassan elhaladjon, nezni utana, mint egy palyaudvarrol kihuzo vonat utan.Visz valamit belolunk, vagy valakinket, vagy csak egy erzest, egy elmenyt..


Tegnap este megtalaltam a temetkezesi vallalatot, ahol a service volt.Online tudunk viragcsokrot rendelni a sirra.A ferjem kulon szolt, hogy irjam ala Janos and Aeggie..csak O szolitott igy.

"Felnottkent elvesznek az apro pillanatok fontossagai a rohanasban. Orulok, hogy leultem beszelgetni, mert ez is karacsony volt mar..apro resze, ahogy megszolit..Aeggie..az a es az e kozotti hang, amilyen betu nem is letezik, eppen ezert csak az enyem, es, hogy szereti a hangomat hallani, ez meg csak az Ove..." 2011 december 13