Friday, October 17, 2014

17.


Ma delutan pontosan kettokor erkezett meg a legaramlat, a huvosebb, kezd  majdnem oszies lenni.Egeszen addig nyar volt,verofenyes napsutes reggel, meleg, lengen oltozott emberek az utcan.
Vezetes kozben szines falevelek tancoltak el elottem, kocsik kozott ugyesen.Van a kozelunkben egy park, onnan lehet egesz jo fotokat kesziteni a hegyrol, meg akkor is ha a  gepunk nem olyan okos, csak egyszeru.A termeszet szepseget egyszeruen adja vissza.
Egyedul en csodaltam a hirtelen megjelent szineket a fakon, es en kattintgattam.Meg egy hete is csupa zold volt a taj.Ha varazspalcam lenne, megsuhintanam, maradjanak igy sokaig, egeszen karacsonyig.Akkor aztan johet a ho, at lehet oltozni egyetlen ejszaka alatt.
Azt hiszem nem tudnek olyan eghajlatban elni, ahol nincs ho, vagy esetleg tudnek, de akkor nem tudnam unnepelni a karacsonyt ugy a faval.Vagy elutaznek egy havas helyre arra az idore:)
Pontosan olyan szepen bucsuzik a nyar, ahogy en szeretem, olyan lassan, ovatosan, vigyazva arra, hogy szep emleket hagyjon bennem, bennunk...