Tuesday, October 21, 2014

21.


Az egy dolog a falevelekkel, hogy foltakaritod de ket nappal kesobb ugyanolyan szonyeggel varnak haza, mint korabban.Jatszanak veled, velem.
Ma kinyitottam a kaput, riadtan roppentek a madarak, 2 blue jays is volt, mokusok, na nem messzire, csak a kapu tetejere ultek le sorban, onnan neztek ahogy beallok.Kapu bezarasa utan tolem mar nem felnek, visszaszallnak a foldre, ahova veletlenul leszorjak a magokat.
Befeszkelte magat egy azt hiszem itt hallott eloszor kijelentes, es mar akkor eloszor ugy megrokonyodtem rajta, hogy azota is ha eszembe jut, hasonloan erzek.
"Mindenki potolhato!"

Talan helyettesitheto, de tudjuk, hogy kozel nem lesz olyan.Maga az ido nem vesz el uresen, de hianyozni fog belole az, amit szeretunk benne, es az is amit nem.Az a szemely egeszeben hianyozni fog, mert valami mast kapunk, mint amire felkeszitjuk magunkat.Szerintem senki nem potolhato

Ez az elkepzeles, mint melleny..es aztan majd ki tudja milyen lesz a valosag.Mert az elkepzelessel meg az a helyzet, hogy a valosag lehet jobb, rosszabb is, de jobb is:)



*pic.from net