Friday, October 26, 2012

gondolatok...


...az ejszaka csondjeben a hangok ugy erosodnek fol, mint amikor haragszunk valakire , a hibait latjuk csak.
Majd a haraghullamok csitulnak, lehiggadnak, hogy megmutassak a tobbi szepet is, azt, hogy , ha szeretunk valakit, a hibaival egyutt szeretjuk.
Neha ugy kepzelem magam iranyitom, alakitom az eletem, minduntalan ra kell jojjek ez mennyire nem valos.Mennyi minden mas, a Gondviseles, a termeszeti elemek, az ido, amely lehet baratunk vagy ellensegunk, ezek es meg sok egyeb egyvelege az, ami alakit, iranyit, terel, utat mutat.
Barmennyire is fajdalmasak a koltozesek, de mindnek van valami ertelme, tanit valamire.Az egyik visszahuz, ha elszalltam nagyon, a masik megtanit ujra orulni olyannak, amit mar feledtem.Valami olyasfele, mint a skalazas, az elet skalazza az erzelemeink sokasagat, ne maradjon ki egy sem megtapasztalatlanul.
Nagyon boldog vagyok, amiert ennyi idot, figyelmet szenteltem az oktoberi honapnak, melybol mar csak nehany nap, maholnap elkoszon, bucsut int, azzal, hogy jovore veled ugyanitt, ujra osszekoti a nyarat a tellel...

4 comments:

 1. Aniko:)koszonom szepen, viszont Neked is!!
  Igaz itt lottek a mai napnak, szakad az eso:)

  ReplyDelete
 2. Drága Ágnes, kicsit szégyenkezve jövök hozzád, kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánni nagyon boldog születésnapot, Isten éltessen erőben, egészségben sokáig.
  Tegnapelőtt érkeztem meg Finnországból, ahol csodálatos két hetet töltöttem, nem voltam internet közelében, minden időmet a gyerekekkel töltöttem, így lemaradtam a születésnapodról, remélem nem haragszol érte, még belefér az októberbe és azt mondják nálunk, a jókívánság soha nem késik.
  Puszillak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. O Rozsa:))nagyon szepen koszonom! Igazan nincs miert szegyenkezned, azert igy a blogban ez nem olyan, mintha naponta talalkoznank:)Bizztos en si sokmindent elfelejtek, mulasztok.

   Biztosan nagyon jol erezted magad.Az meg egyertelmu, hogy nem a neten logsz.En ha hazautazom el si szoktam felejteni a szamitogepet, es ez igy van jol:))
   Puszillak, es koszonom!

   Delete