Friday, October 5, 2012

a legokosabb kutya...


..ha 5-10 perccel tovabb alszom, az orrat a fulembe dugja, igy mondja kutyanyelven, hogy ebresztooo!Tudom en, nekem van a vilag legokosabb kutyaja, ismeri az orat is.
Aztan nem eleg, hogy a konyhaig botorkalok kavet fozni, mert azt is tudja imadok sokaig kavezni meg hajnalban is, hiszen ezert ebreszt, hogy legyen fel orank.De kenyeskedve sir, hogy engedjem be a macskakat, mert valami orom, jatek, ugymond dopping, neki is jar, ha mar felebresztett idoben.Es persze egyet nyujtozkodva bejonnek a cicak, koszonnek, akiket Lola eloszor jol megkerget, majd nyakuknal fogva vegighuzza egyenkent oket az emeleten:D a cicak nyavognak, de ki nem hagynak egy reggelen sem, szertartasba megy...
8 comments:

 1. Ismerős ez az ébresztés, csak macskától. Jó, hogy ilyen szépen megvannak egymással!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aniko:)imadjak egymast , Panda szokta furdetni Lolat!

   Delete
 2. :D :D jót nevettem, elképzelem, ahogy a nyakuknál fogva vonszolja őket :D :D És a macskák mit szólnak? Hagyják? Vagy ezt ők is járéknak veszik? :D :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Edit:) a macskak egyaltalan nem banjak, kulonben nem jonnenek be szerintem:) neha raszolok a kutyara, de mindne reggele z megy.Imadjak egymast:)

   Delete
 3. Elképzeltem a reggeledet, most mosolygok, nagyszerűek a kedvenceid.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rozsa:)imadom oket! amikor hazajovok ujabban a ket macska var es kiser be, mint valami lovagok:D mindig is termeszte, allatbarat voltam, talan bele is betegednek, ha allatok nelkul kellene elnem.

   Delete
 4. Olyan boldoggá tudják tenni az embert, még korán reggel is, az állatok. A ragaszkodásuk, szeretetük kárpótolhat az emberektől kapott negatív dolgokért.
  Nekem 2 cicám van. Imádom őket, és értjük egymás nyelvét. Jó, csak úgy, elnézegetni őket. Mint egy mozi, olyan szórakoztatóak tudnak lenni. Boldog lehetsz velük!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Adrienn:) nagyon jol fogalmaztad, valoban olyan, minthan meset nezne az ember:)az biztos, hogy en nem tudnek nelkuluk elni, annyi szeretetet adnak, es adok.
   Koszonom!:)

   Delete