Friday, April 22, 2011

van , aki forrón szereti...A napokban ezt a nagyon kedves, bájos dijat kaptam Anikotol(
Anikó vegyes blogja)!Ezer koszonet erte!!Elfoglalt vagyok, voltam en is, de zavart, hogy nem reagaltam , es szoritottam idot ide bele a Husvetba, mert egy nagyon fontos, szamomra kedves valamit ihletetett bennem, sokunkat erint es mosolygos. Mint minden kapott dijat, sajatosan kezelem, ezert igy ezt most Neked irom Aniko! persze barki jot derulhet a pihentagyu irasomon, azt hiszem folyamatosan jobban le kell terhelni magam, hogy hasonlokat irjak:)..szemenkent gondosan valogatjak,optimalis homersekleten porkolik, hogy tokeletesre oroljek.
Viz hozzaadasaval masik vegen jon, csurog a csoda, a selymes , gozolgo barna varazsital, aminek ellenparja nem letezik, nincs megegy ami hasonlo letszamot tudna csabitani, fuggojeve tenni, hogy naponta, azon belul is tobbszor is behodoljanak nek
i.
Van aki kivilagositja, van aki karakteresebbe teszi, van, aki mesterseges bogyokkal csapja be, onmagat is, hinnen azt, hogy artalmatlan, van aki kristalyokat ejt bele, van aki rovarok hatso labaval dorzsolt sziruppa erlelodo suru masszat probal belekavarni.
van, aki lehuzza egy hajintassal, van aki szagolgatja, kortyolgatja, szurcsoli.Van aki orrat csiklandozza,orrcimpajat fintorra mozditja, rangatja, izgatja.
Vannak helyek ahol emberek delejezve mennek az illat utan , kocsik kigyoznak ablakok elott, hogy megkaphassak,hogy megizlelhessek az elso eszhez terito kortyot.Neha , ha tulorlik visszarug, olyan ereje lesz, szivet dobogtat, ereket kitagit,keringest aramlaszt sebesebben, mint egy kis patak.Kapcsolatokat hoz letre, osszekot,baj
ital, ha kell, olyan, aki nem banja, ha nem csak kettesben vagy vele, nem csak Te aldozol neki.
...es ha valakinek meg eddig nem derult volna ki, igen O az, a kave, az a kicsi babszem, amivel oly sokan hazassagot kotottek, es lehet barmilyen valtozas, evszak, idojaras, politikai, divat, beke, haboru, Hozza mindenki minden aron es mindenen keresztul hu marad,meg nem csalna, hazassagban marad Vele...:)