Tuesday, April 19, 2011

sZines sZerda...Sárga-Okosság

A sarga a boldog, okos, bolcs, nagy kepzeloereju emberek szine.Tiszta, gyors gondolkodasuak, logikusak, kimagaslo intelligenciajuak. A sarga szint kedvelo emberek kalandvagyoak,mindig vagynak az ujra, onmaguk kiteljesedeset keresik.Kivalo uzletemberek, es nagyon eros humorerzekkel birnak. Gondolkodasuk a reszletekig preciz, tisztaban vannak sajat kepessegukkel.A gondolat szabadsagat valljak, ezert neha a felelosseget elharitjak magukrol. A sarga joerzesu energiakkal van telitve, kreativitasra serkent.Munka kozben hasznaljunk sarga jegyzet fuzetet. A sarga a vasarnap szine.

..a sargat olvasva ereztem magamon is a vidamsagot, feltolt, feldob, ha csak ranezek is.Azt tartjak az irigyseg szine, de igy az okossagot olvasva megertettem, miert.:) Tavasszal mindig keresem , hogy legalabb egy kiegeszitom, egy sal, vagy valami legyen , amire jo ranezni.Azonnal mosolyt csal elo, a szivem-lelkem megtelik boldogsaggal.Gondolkoztam mit irjak hozza, a fontiekhez.

Azt mondjuk az egyetlen orok torveny az eletben a valtozas, ami hol jo, hol nem kellemes, de megis elkerulhetetlen.Ha mi nem valtozunk, a kornyezetunk fog.Egyetlen dolog azonban soha nem valtozik, azok , akiket szeretunk maradnak ott legbelul, akkor is, ha nem eppen elerhetoek, de szikrat csiholnak,Napot, ami mosolyt varazsol az arcunkra, a szemunkbe,a szemunk kore, a nevetes rancait, ami barkinek jol all.Kedvenc mondasom, ha belul minden csudajo, hogy ujra sut a nap, ott legbelul is, a sarga Nap.Nem csak sut, de melegit is, a legridegebb, zordabb jeget is leolvasztja, felviditja...

Ezzel az en kis sarkommal, nyuszimmal, csibe, tojasok, lilly:

Kivanok Nagyon Kellemes Husveti Unnepet Min
denkinek!

10 comments:

 1. Én is kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
  Jó kis sarkod van. :)) Amolyan játékos-szeretet sarok. :))))

  ReplyDelete
 2. Koszonom szepen Edit!Viszont kivabok minden jokat Neked:)
  (igen, jatekos szeretet:)

  ReplyDelete
 3. A sárga vidám,meleg ,nekem olyan, mint a Nap!

  Szép húsvétot kívánok nektek és sok locsolót!

  ReplyDelete
 4. Koszonom szepen Judit!
  Szepeket kivanok viszont es sok sok locsolot!

  ReplyDelete
 5. Koszonom a "sarga-filozofiat".:)Meg ma is nagyon szeretem,es epp elobb ultetett edesanyam sarga rozsat!
  Sok jellemzo illik ram,jo volt igy osszesitve olvasni!
  Kellemes husveti unnepeket kivanok! Szineset:)
  Puszi,
  Eniko

  ReplyDelete
 6. Kellemes húsvétot kívánok, Ágnes. :)

  ReplyDelete
 7. Kedves Eniko!

  Orulok, hogy tetszett a kedvenc sined leirasa, annak kulon, hogy sok ismeros belole:)En is nagyon jol szorakoztam olvasas iras kozben is.Egy egy keves van mindig a szekrenyemben:)

  Puszi, oleles!

  ReplyDelete
 8. Kedves Magdi!

  Nagyon Kellemes Unnepet Kivanok Neked es Csaladodnak!

  puszi, oleles!:)

  ReplyDelete