Monday, December 6, 2010

elveszett angyalok...


Igy unnep kozeledten , ugy dontottem megengedem magamnak az elfogultsagot Veletek es magammal szemben is. Talan lesz, akinek nem tetszo, fejet fogja csovalni, az sem baj, igenylem a kritikat, a biralast .
Egy hete irtam a tanar parosrol, akikkel kaveztam.Ma visszahallottam, hogy angyalnak neveztek, es szerintuk olyan helyen kell folytatnom az eletem, ahol elesett emberek vannak, lelkileg, testileg.A szomszednenim vendegei, akik ossze vissza elnek amerikaban, csak jokat hallanak rolam.Zavarba hozos, de ha melyen magamba szallok nem tudok mashogy elni.A ferfi akit ujraelesztettem, a boltban a penztaros, a patyolatban a tulajdonos, ha nem latnak egy ideig, keresnek, kerdeznek felolem.Otthon evekig emlegettek amikor pizzat sutottem falun, amikor spagettivel kinaltam egy egesz emeletet.Mindenem megosztva szerettem mindig, es mar nem is valtozik.Talan csak azok valtoznak, akikkel megosztom, ha lehet sok emberhez eljutni, nevettetni, viditani, but felejtetni, elhitetni , hogy csodak igenis leteznek.
Aztan ma, amikor meghallottam, hogy 'angyal" vagyok, es Viragtol kulon bejegyzest kaptam, Lilikenek film kapcsan eszebe jutottam multkor, Csilla a ferjevel rajtam gondolkozik, banyuc elore limitalja a leendo kamaszai sms-t, Karesz kulon korulirja a gondolatait, oximoron ismeretlenul is loveut kuld, Amelie hohoho mikulast kivan, Merci hitet ad zold szoknyaval, bera romantikusan jelzi nekem, hogy jol van, LARION ivelt varrasaiban a gondolataim is ott vannak, Artemis zold ekszereiben en is benne vagyok, Eniko , Linda,Theo, Cserfescsillag es minden kedves olvaso...akkor azon gondolkodtam, hogy lam, lehet ilyen "otthontalanok" azok az elveszett angyalok,mint en magam.Talan eppen ez a kuldetesuk, hogy hatartalanul erintsenek meg sok embert, es ez tegye oket boldogga, az embereket es angyalokat is.
Igy soroltak, soroltatok be engem is oda, az elveszett angyalok koze, es most kivetelesen nem vagyok szereny, sot buszke vagyok, akcentussal vagy anelkul:)

Nagyon nagyon nagy szeretet puszit es olelest kuldok Mindenkinek , mindenki szeretteinek es ha csak egy mosolyt csaltam elo par percre mar jo, angyal voltam, Ti meg angyaliak!:)

6 comments:

 1. Szia Ágnes!
  Kora reggel van és olvaslak. Mindig keresem a blogomban az új bejegyzésedet és nincs olyan , hogy nem olvasom el az írásod. "Vallom" azt is, hogy nincsenek véletlenek...és úgy gondolom, hogy nagyon jó, hogy az utunk "keresztezte" egymást, még ha virtuálisan is.:-))) Olyan jó olvasni a gondolataidat szépen, összeszedetten, elgondolkodtatóan, szomorúan...stb. és remélem tényleg nem ciki, de tényleg megbeszélem a férjemmel.:-))) Illetve elmondom és néha fergetegesen "kibeszélünk".:-)))
  Én úgy gondolom, hogy igaza volt annak a tanár párosnak!:-))) És legyél is büszke!!!:-)))
  Legyen nagyon szép napod és maradjon meg ez az érzésed ( ami akkor volt, mikor írtad ezt a bejegyzést!) nagyon sokáig!!!
  Szeretettel:
  csilla
  ui.: De szeretnék egyszer valami hasonlót irni magamról....de majd a köv. életemben?!:-)))

  ReplyDelete
 2. ...én hiszek az Angyalokban. A láthatatlanokban is, de az élőkben csak igazán. Mert tapasztaltam már létezésüket. S hiszem azt is, minél több ilyen Angyal vesz körül, a rosszak annál inkább elkerülnek :)
  Ágnes, Kedves, ne bánd, hogy így vélekednek Rólad, hogy pozitív energiát adnak Neked! Mindez nem véletlen! Éppen azért van, mert emberi vagy, olyan igazán emberi, hogy az a mai világban már nagy kincs. De én nem bánom, hogy nem kemény vagy, érzéketlen, pénzéhes, lehet, több a bánat, ami néha megtalál, de csak ezzel együtt tudod megélni másként, igazán a gyönyörűt is!
  Puszillak, és csodaszép napot kívánok Neked!!! :))

  ReplyDelete
 3. Sziasztok Lanyok:)Csilla! Virag!

  Csak azt tudom irni, hogy angyalok csak angyali emberek altal vannak:)
  Az erzes nagyon jo, es hatarozottan azert, mert csupa rosszrol beszelnek, irnak, es nem hiszem, hogy ez csak napjainkban lenne jelen.Ennyi rossz mindig volt.
  Fokuszaljunk a jora is, mert a sok jo egyutt, nagyon sokra kepes, igazi csodakra.:)

  puszit es olelest kuldok!:)

  ReplyDelete
 4. Szia Ágnes:)) Most eszembe jutott az a pillanat, mikor olvastam, hogy abbahagyod az írást. Akkor kb. 2-3 hónapja "ismertük" meg egymást, így virtuálisan. Szinte megmagyarázhatatlan volt számomra is, hogy miért érzek akkora szomorúságot a hír olvasásakor és ez hidd el nem túlzás, tényleg nagyon szomorú lettem. Szerencsére nem így történt és közöttünk vagy továbbra is és ennek nagyon örülök. Az írásaid, kis szösszeneteid jó olvasni, és ha nem is írok megjegyzést, közben azért bólogatok ám, csak figyelj jól:))) (most különösen az utolsó mondatodnál tapasztalhattad az egyetértésemet:)
  Szép napot és ölelés:)

  ReplyDelete
 5. Kedves Lilike:)

  Elkalandoztam vissza most idoben, es emlekszem mennyire meghatott, ahogy kedvesen marasztalsz:)jol esett akkor is, es most is.
  Nagyon orulok, hogy maradtam Lilike, nagyon sok kedves ember van a vilagban, angyaliak, mint Te is:)

  puszillak es olellek!

  ReplyDelete
 6. Milyen jó! Csak úgy, angyali angyalkák ezek a nők! Hát persze!
  Igaz azonban az is, hogy hogyan nézne ki egy szakállas angyal!? Egy olyan, mint én!!!
  Igaz, én soha nem éreztem magam angyalnak, és engem nem is nevezett senki angyalnak sem, de azért mégis! Úgy mondják, hogy az angyaloknak nincsen nemük, de Gábriel vagy Mihály eléggé kanos név lenne, nem igaz? És akkor miért ne? Na, és ahogyan fontolgatom, most ötlik fel, hogy ezek olyan arkangyalok lennének, ami valami nagyfőnököt jelent az égi seregben. Hehe, szóval hiába lesz itt mindenki angyal, akkor is pasi főnöke lesz! Bizony! :-)))))

  ReplyDelete