Friday, November 25, 2011

az új szoknya...



Irtam egy bejegyzest anyja-lanya cimmel, egy csikos szoknyamrol.

Aztan mi szulok okoskodunk, hirdetjuk az iget, hogy igy meg ugy, minek a markanev, a nev nelkuli is ugyanolyan jo..egeszen addig, amig megiscsak becsuszik egy Ralph Lauren ruha, kockas, nem csikos.Vagyis a csikos helyett, mert eddig meg nem sikerult megfelelo utodot talalni.Ruha, az egyetlen disze a gombok vallnal, maga a ruha egyenes es bosszanto, hogy se nem hosszu se nem rovid, vagyis a csizmabol ki fog logni a labambol, a terdem alatt egy resz.
Ollo kell a megoldashoz, a gombok alatt elvagom, lehajtom, mar alakitom a derekvonalat.Kicsit ket oldalt beveszek, hogy simulos legyen, de megse feszulos, inkabb korbeolelos.Az anyag fantasztikusan puha, melegito, de nem tul meleg.


Masfel ora alatt kesz vagyok.Johet a proba! Bokaig er csizmaval, es lagyan simul, esik, nem feszul. csak eppen hogy jo, vagyis tokeletes.Meregzold szinu a kocka, az arnyalat, pont ilyen lehetek, amikor merges vagyok.Folso kell hozza, valami szep feher, attol egeszen elegans lesz ez is.A csikos onmagaban volt az, ez a folsotol lesz es a kiegeszitoktol, nem baj, mar most szeretem, es ezt meg ha ugy adodik le is kavezhatom:)....



Hideg a mai reggel, milyen jo , hogy ebben a szoknyaban indulok el, mert korbeolel...

ez egy irodalmi futesu szoknya...