Wednesday, September 21, 2011

este, későn...


..szeretem ezeket a nap vegi perceket, amikor magam lehetek keveset.Olyan unnepelyesse valik, hogy rendszerint furdes utan, megtisztulva ulok le , megilletodve.Elmelyulve a gondolataim paholyaba:)tiszta koltoi lettem.Regebben micsoda mondatokat tudtam irni, mondani Istenem.Ma mar sokkal sietosebb minden,kevesebb idom van meg nekem is, nekem, aki soha nem hagyta magat siettetni.
Ma, delutan erkezett meg az eso, itthon ert utol, mint aki kiser es figyelembe veszi, hogy tegnap mostam hajat.Olyan erdekes volt a latvany, a to felol sotetseg lassan araszolt, mikozben a hatso kert meg egeszen vilagos maradt.Repuleskor lattam hasonlot, ejszakai indulaskor.

Kaptam egy kacsat, az iden ez a masodik, valamikor telen kaptam az elsot.Nagy boldogsagomra isteni lett a torportyu, igazan ropogosra sikerult.Mikozben titokban eszegettem harom hivast kaptam:ablakcseret kinaltak, kijonnek ingyen felmerni, arajanlatot adni, majd a kozponti padlofutes rendszeret szerette volna valaki kitisztitani ha akarom, ha nem, ez utan az Everest College kinalta magat, akar levelezon is , csak iratkozzak be..egyszer musorban lattam hasonlo esti orakban hivasokat ugy valaszolta meg a pasi, hogy majd a hivo felet az otthonaban hasonlo idopontban hivja, es kozli mire jutott a dontessel:)eszembe jutott, kedvem volt jatszani es en is ezt valaszoltam ismetelten mindharomnak..talan meg azota sem tertek napirendre folotte.

Majdnem nem irtam le, hogy a postaladamban vart az a magazin, amire megkert valaki, hogy lennek e kedves megrendelni , elolvasni es tovabb kuldeni.Nagyon megorultem, es amint behoztam eszembe jutott Mr.R, es az, hogy mar nem varom a valaszat.Csalodast okozott a soha el nem kuldott valaszaval, mert az is egy valasz, de mar rendesen elfogadtam.A mai vilagban sokan felnek, zarkoznak el, mert nem mindenki kezeli jol a masok informaciojat. Az is lehet beleolvastam olyat abba az egy kepeslapba, amit orzok:), ami soha nem is volt, csak az en fejemben.

A haloingem utan nyultam, amikor meglattam a kis pokot , hirtelen megdermedt, megijesztettem.Plane a fenykepezovel, de utana rendesen kitessekeltem bele a sotet ejszakaba.Annyira nem vagyunk joban, hogy egy szobaban ejszakazzunk:)
Esti orakban pokot latni, szerencset hoz, tartja a mondas.Ugy megorultem ennek, hogy elovettem a kis dalt, amit olyan sokszor enekeltem B.nak, majd egyutt is...joejt nekunk:)

8 comments:

 1. Ágnes, Kedves !!

  Kellenek azok percek, amik csak a miéink. Igen, ebben a nagy rohanásban kevesebb idő jut mindenre, de kellenek azok a percek, pillanatok.
  Barátaink szerint este 8 után után már illetlenség szomszédolni, telefonálni is csak módjával. Igyekszem én is betartani...

  ReplyDelete
 2. Ági, kell az esti egyedüllét egyed-ül-lét,ülünk a létben .....nemcsak kifelé, befelé is kell élnünk!
  A képeslappal kapcsolatban megértelek!
  puszillak!
  Judit

  ReplyDelete
 3. Az egyedüllét értékét akkor ismeri fel az ember, ha egy ideig meg van fosztva tőle. Hű, micsoda szenvedés tud lenni!

  ReplyDelete
 4. Egyetértek az előttem szólókkal, kell egy időszak a napból, mikor egyedül vagyunk, elengedjük magunkat és gondolatainkat.
  Puszillak:)

  ReplyDelete
 5. Egyetértek az előttem szólókkal. Kell az egyedüllét, hogy a belsőnket mi magunk meg tudjuk tiszttínani, a gondolatainkkal lenni, és nem utolsó sorban: fejlődni. Ki ilyen, ki olyan úton. Egy magasabb lépcsőfokra lépni.

  A minap a pincébe keresgettem valami könyvet. Kezembe akadt egy mesekönyv, amiből fiamnak kicsi korában nagyon sokat olvastam. Amolyan versikés mondókás könyv. Megkerestem benne a legkedvesebbet, átolvastam. Jó érzés volt.
  Viszem is a barátnőmékhez, öt éves a fia, neki is biztosan fog annyira tetszeni, mint nekünk. :)
  Puszilok mindenkit!
  Edit

  ReplyDelete
 6. Sziasztok Lanyok:)babi:)Judit:)Magdi:)Rozsa:)Edit:)

  Most ilyen szep csokorba szedtelek Titeket, mert ugy megorultem, hogy ilyen sokan ugyanugy ereztek ahogy en:)
  Szerintem aki soha nem tud igy magaban, magaval lenni, az idegei kikeszulnek.
  Mostantol ha egyedul leszek igy este, gondolok majd Ratok is:))

  Edit! en nagyon sok meset, mondokat kivulrol is tudtam, meg meg tudok is.Nagyon fontosak, biztosan szeretni fogjak a baratnodek.

  Puszi Mindannyiotoknak, es koszonom!:)

  ReplyDelete
 7. ... eppen ma akatam megkerdezni, hogy mi lett a Miss Marple-os nyomozassal. nos itt a valasz. kár, mar ugy beleeltem magam valami igazan romantikus romancba, mely mindket fel boldogsagara es az osszekoto nagy oromere szolgal.
  gyonyoreen irsz, de ezt mondtam mar, es a bejegyzesed elso soraban a rimpar igazan a tehetsegedre utal! :)

  es igen. kell az egyedullet, ami nem egyenlo amagannyal, bar sokszor az ember még azt is inkabb elviselne, mint a napi stresszt.
  olellek,
  xoxox

  ReplyDelete
 8. ...ne is mondd, oriasi csalodas lett nekem, mert telefonszamot is megadtam, e-mailt, mindent:(Valamiert elijesztettem:(

  ...a stressz azt hiszem mar az idengsejtunkbe epult, allando lako lett:( nagyon szeretem a kora hajnali, reggeli es igy keson a csondet, az egyeduli pillanatokat, amikor minden a helyere kerul:)

  A kedves szavakat kulon koszonom:)inspiralo:)

  puszi , oleles:)

  xoxo

  * a mimoza sem kelt ki, es az sms iroja sem derult ki..fuggo ugyeim ezek:)

  ReplyDelete