Saturday, May 28, 2011

szinház után...


Szinhaz utan megcsiptem magam, hatha csak almodtam , de nem, teljesen ebren vagyok ilyen bodult, ilyen megreszegult, az eloadas elvarazsolt. Nem eleg, hogy nem Anglia Stratford, es nem eleg, hogy Shakespeare fesztival, de a kedvencem lathattam, konyvben a kedvencem Steinbeck:Erik a gyumolcs, valamiert nem az Edentol keletre.So sorry Mr.Shakespeare, Onre is sor kerul , Machbeth alakjaban, majd..idonk van. Amikor hosszu ido utan ujra ott ulhettem, es mas volt a hajam, mas a ruham, masak a zajok, a szagok,az egesz atmoszfera , engedtem, hogy vigyen, ropitsen, es megha olyan kegyetlenul szomoru is a tortenet, de eletre kelt, a szereplokkel egyutt, en meg varazsolodtam.
A kocsibol belibbenve eljatszhattam a sajat darabomat, filmekbol tanultan , kecses technikaval rugtam le a magassarkut, mostam le a sminket, de a ruha maradt, mert eszrevettem, hogy talaj folott vagyok egy centivel, lebegek, leultem es engedtem, hogy magaval tartson ez a hangulat, a szinhaz varazsa...


(May 27/pentek ejjel)

3 comments:

 1. Annyira tetszik, hogy így tudsz lelkesedni, Ágnes! (mintha magamat látnám.:))
  Olvaslak ám, csak túl le van terhelve az agyam, hogy mindig kommenteljek is.

  ReplyDelete
 2. Mindig nem is lehet, es koszonom ezt a mostanit is, kedves vagy, mint mindig:))
  Azt hiszem ez szuletsi adottsag, ez a lelkesedes, nem hiszem, hogy meg lehet tanulni.A titka talan a mennyisegen van, pl nem tudnek szinhaz berletes lenni, akkor monotonna valna nekem az egesz, egy ido utan nem lenne varazs.

  Tovabbi jo tanulast/vizsgazast kivanok!
  (keep my fingers cross:)

  puszi, szia!

  ReplyDelete
 3. *+ ed szoval: keep my fingers crossed for you:)

  ReplyDelete