Wednesday, May 25, 2011

mimóza....az utobbi idoben feltuen sokan neveztek mimoza lelkunek ahhoz, hogy irjak rola.Nem a blogban, eloben tortent mindahanyszor. Nem tudom, hogy mimozakent viselkedtem e, mert maga a nev szerintem nem rossz.
Talan
ahogy mondjak?az lehet serto?nem tudom.
A mimoza virag szirmahoz ha ernek bezarul, meleg hatasara is.Tulerzekeny.A bezarulast azt latom, felismerem magamon, szoktam en is, es tudok is.
Aztan sorolhatnam a sok ellenervet is, hogy miert nem vagyok az, de ugy kepzelem mind folosleges lenne, nem erositene meg a lelkem sem es az allitasom sem,es nem tenne ki nem mondotta, ha valaki ugy lat, legyek mimoza.

Elnezve a kepeket ugy gondolom ennel rosszabbat is mondhatn
ak az emberre:)

Kozben folirtam magamnak fejben, surgosen beszerzek egy
mimoza fat , majd vigyazunk egymasra mi ketten...ez egy viragneves puzzle, ki melyiket talalja meg?:)

4 comments:

 1. Kedves Ágika,
  nekem sokkal jobban tetszenek, közelebb állnak a szívemhez a mimóza lelkű emberek, ha az szerénységet, szívbéli alázatot (nem alázatoskodást), önmérsékletet is magába foglal. A túlzott, vagyis nem egészséges önérzetességet viszont nem szeretem - vagyis azt, amikor vki emiatt mondja magára, hogy "túlérzékeny". Ahogy már beszélgettünk róla, sokszor jobb nevetni egyet magunkon, igaz?
  A MIMOSA pl ott bújkál alulról a második sor végén, jobbról balra.
  Pusz:)

  ReplyDelete
 2. Szia Mercike:)

  Sirok, mert vege van egy negyedszazados musornak, mert elszakadt a kedvenc nyaklancom es nem lehet megjavitani, mert valaki szandekosan serteget es nem "birom a gyorudest".Nem bogok, de konnyes lesz a szemem, azonnal bezarulok, mint a virag es nem vagyok jo szoparbajban, sertegetesben, soha nem is voltam, es valahogy nem banom..nos, ha ilyenekert mimoza vagyok, hat nem banom, legyek:)
  A hetvegi celom, hogy egy ilyen palantat beszerezzek, majd erositjuk egymast:)

  Es eppen jol azt talaltad meg!:)

  Koszonom, puszillak!

  ReplyDelete
 3. Szerintem egy nő ilyen kell, hogy legyen, mimózalelkű :)

  ReplyDelete
 4. Koszonom Rozsa:)ez igazan jol esett, kedves vagy!:)

  ReplyDelete