Sunday, May 29, 2011

esti esőben...


a fojto levego esoben oldodik fel
ugy csurognak a cseppek maguk ala, ahogy eletunk filmkockai porognek a lehunyt szemem mogott

hanyszor oldodtam konnyesoben
hanyszor volt boldogsagtol tularado:)
es minden nap vegen, este"csak az szamit, hogy szerettunk", hogy elunk ...

2 comments:

 1. Szia Ágnes! Megint olvasgattalak és ugyan levelet nem irtam neked, mert mégis túl bonyolult lett volna leírni...:-((( azért eszembe jutottak még dolgok. Érdekes természet az ember: Gondolom én. Mindent természetesnek vesz, amíg van. És amikor elveszíti, akkor döbben csak egyet és gondolkodik el azon, hogy mennyire becsülte vagy nem, azt ami elveszett. És itt nem csak az emberi kapcsolatokra gondolok.
  Bár amikor a múltkor spontán írtam: "szeretem a tesómat"...utána elgondolkodtam, hogyan is szeretem őt??? Jó ez az úgy, vagy még tehetek valamit?? Emberi kapcsolataimban is mostanában próbálok még jobban kedves lenni és megfelelni...ki tudja, mit hoz a holnap. Nem szeretnék megbánással gondolni a tegnapra. Bár néha lehetetlennek tartom...
  Tehát nem csak emberi kapcsolatokra vonatkoztatva: Milyen természetes, hogy van áram. És ha áramszünet van, az ember eleinte teljesen meg van őrülve, mert rájön, hogy minden árammal működik a lakásban és spontán kapcsolja a villany. Persze meg lehet szokni, ha nincs.....,csak kell hozzá idő, mire feltalálja magát.
  Most amúgy megint kicsit sokat irtam, meg lehet nem is olyan összefüggő a mondanivalóm, mint ahogyan én gondoltam. Mondom én, hogy a "magasröptű" gondolataimat nem tudom olyan jól leírni.:-))))
  Legyen nagyon szép napod!
  Puszi!
  Csilla

  ReplyDelete
 2. Kedves Csilla:)

  Most vettem eszre a beirasod, bocs.
  Tetszett a gondolatmenet, hasonloan latom, elem meg magam is.
  Szerintem a kapcsolatokban fontos, hogy ugy es addig csinalj barmit maskoert, ami neked is , magadnak jol esik.Masik ami fontos, hogy legyen egyfele egyensuly, kapd vissza is, ne csak Te adj!Az embereket meg kell tanitani, nem mind, de eleg sokat, hogy viszonyuljanak hozzank.Nagyon sokaig adtam, csak adtam, tetsveremnek is, de nem ereztem, hogy ugy ertekeli, ahogy en adom, aztan visszafogtam magam, es valtozott O is.Persze ez nem mindnig sikerul igy, de arra az egyre en is mindng vigyazok Csilla, hogy senki ne csinaljon hulyet belolem es ettol meg jo ember maradok.Neked is ezt tudom tanacsolni, mert emlitettel par dolgot, es ez nalunk is elofordult az anyuval es a noveremmel.

  Halal feldolgozasa pokoli nehez, es nagyon hosszu ido, sok munka.Igazan nem is lehet soha, ha valaki olyat veszitunk el, O mindig hianyozni fog, es egeszen varatlanul tor rank.De mi elunk, es masok szamitanak rank, erre is figyelnunk kell, es onmagunkkal teszunk jot, ha kibekulunk a halallal.

  puszillak, vigyazz magadra!

  ReplyDelete