Monday, May 23, 2011

hetes játék..


Szilvi -Négy a lány kituntetett azzal, hogy meghivott jatszani, amiben irjak 7 dolgot magamrol.KOSZONOM!! Tuzijatek elott neztem be a blogba es utana vegig azon agyaltam, osszeszedni a hetet.Ugyanazt nem szeretnem ismetelni, ezert kapcsolt be a szures a fejemben.Ez mar volt agnes, nem, ez meg mehet, igy jatszogattam es kozben csodaltam a paradet, amit az egbolton talaltak nekunk.. Nos ime, ez kerekedett belole:

1.Soha nem szemetelek, ha nincs a kozelemben vagy a kezemben szorongatom , vagy egeszen haza hozom es itt dobom ki. Meg ragot sem dobok ki, soha.

2.Evek ota, pontosan 6 es fel, komolyan szelektiven szemetelek.Kulon valogatom az uveget, muanyag, papir es a komposzt, ami az etelhulladek, zoldsegtisztitas stb.

3. Mindket autot, automata es rendes botvaltosat vezetem, soha nem volt meg egy parkolasi buntetesem sem.Az ov bekapcsolasa utan inditom csak az autot.

4.Nem vagyok erre buszke, de neha nagyon szeretem a maganyt.Egyszer odahaza kihuztam a telefonom harom napra, hogy senki ne zavarjon.A noverem felhivta a kozpontot, hogy rossz a vonalam, nezzek meg.Csongetesre kinyitottam az ajtot es ott allt a szerelo, a bejelentest kozolte.Nem tudtam es nem is akartam titkolni, latta a kihuzott zsinort, es nagyon leteremtett, de ez persze engem nem riasztott el attol, hogy maskor is elkovessem, csak nem harom napig:)

5.Magamnak is meghokkentoen szeszelyes tudok lenni, meg en is meglepodom:)

6.Olyan lassan eszem, hogy masok a desszeretet is elfelejtettek mar, amig en az elsovel kesz vagyok.Bosszanto meg, hogy ha csak egy falat marad a tanyeron, de nem fogom megenni, hogy ures legyen a tanyer.Csak annyit eszem, ami kellemes.


7.Imadok jatszani, kulonosen a kihivasokat szeretem.Tavaly latogattam valakit korhazban, mar hazafele beszalltam a liftbe a hetediken, eggyel lejjebb beszallt egy orvos, aki valamiert ugy kepzelte ott dolgozom es kollega vagyok.Beszelgetest kezdett, hogy hosszu nap, es stb..fejben vigyorogtam es jatszanom kellett, mondtam igen, nehez napom volt:)Mire ratertunk a szakteruletemre, es szakirodalomra, szerencsere a pinceben voltunk es kiszalltam, ott parkoltam.Mindenkinek elmeseltem masnap.Ugyanigy iskolaban tanitononek neztek, amikor B.ra vartam, akkor nem jatszottam, oda masnap is visszatertem :DUgy szeretnem, ha mindenki, aki kedvet erez, aruljon el magarol nehanyat, ami elarulhato, es persze kedve van!

4 comments:

 1. Magamra ismertem:
  Szemetelni nem szoktam, eldobandót szorongatom sokáig.
  Egyedüllétet én is szeretem.
  Szeszélyes is vagyok, ha ez azt jelenti, hogy vannak hangulatváltozásaim, amit nem bánok, mert nem más rovására megy.
  Kérdés: Miért volt tüzijáték, milyen ünenp volt? Írtad, hogy hosszú hétvége volt nálatok.

  ReplyDelete
 2. Szia Eva:) tudtam, ereztem, hogy nem veletlenul vonzodunk egy egy bloghoz, es az irojahoz termeszetesen:)

  Tegnap, vagyis pontosan majus harmadik hetfojen unnepeljuk Viktoria kiralyno szuletesnapjat, aki nagyjabol 1850 korul uralkodott Angliaban.Kanada ma is monarchia tarsadalmi szerkezetileg, es van egy kihelyezett kepviselo, aki a parlamentben ul, es bar tobb part rendszer es modern demokratikus szavazas van, de a kiralyno jovahagyasa kell.Szerintem egeszen addig lesz viszonylag eros a kanadai dollar, amig ez letezik, amig igy mukodik.
  Most pontosan nem jut eszembe az ev, a datum, de 5000 ember ment Ottawaba a parlament ele , es koccintassal kivantak, hogy Eljen a kiralyno!:)tetszett, amikor olvastam errol.

  Sokan, ha nem olvasnak utana keverik valami gyozelemmel, de annak semmi koze ehhez.:)

  Szep estet Eva! nagyon tetszett az utolso beirasod,meg a viragocska, de este mar nem volt energiam kommentelni:)

  ReplyDelete
 3. Szia Agnes!
  Tetszik a "zöld éned"!!!
  Az én anyukám úgy tud haragudni, ha csak egy falat marad a tányérban...
  És köszönöm, hogy ilyen gyorsan felvetted a játék fonalát!
  Üdv,
  Szilvi

  ReplyDelete
 4. Szia Szilvi!

  Soha nem hagytak /hagyjak szo nelkul"azt a kicsit mar nem birtad megenni?":)es nem birtam :)

  En koszonom, hogy ram gondoltal!

  szia, puszi!

  ReplyDelete