Thursday, October 24, 2013

falevéltánc..


...eleg volt egy ropke pillanat, ahogy az apro falevel raesett a szelvedomre, magaval vonva megosztatlan figyelmem.Kecsesen, suhanva csuszott le, alig erintve az uveget, megis melyen megerintve a lelkem,  ereztem nagyon -agyon ohajtott   torekenyseget.
Az olykor rideg vilag ellen kellenek ezek az apro,masok szamara talan soha eszre nem vett, meg nem latott mozzanatok.Tudtam, hogy majd valami finomra vagyom kesobb, fulemben meg a kolleganok a  vilag sokfele pontjara almodott uduloovezeteikkel, ahova mind mind elvagytak.
Megalltam  furdosot, valami finom szappant venni, talaltam is gyomber-citromosat.A furdoszobaba gyertyakat vittem, egy ket palma novenyemet.3 kanallal szortam a furdosobol, a holt tengerbol valo, onnan  idevarazsolva fog engem eletre pezsditeni.A viz erosen csobogott, oldodott a sok kisebb nagyobb szemcseju so, lassan igezve engem, csalogattak a kadba.Elemerultem,behunyt szemmel, majd kesobb kinyitva  is nyaraltam a furdoszobamban , itthon...
Neha csinalok ilyet, megszokve , elszokve  a valosagbol, hogy aztan ujra orulhessek neki...foto:internetrol, osz ontarioban

4 comments:

 1. Én az otthoni elszökést sokkal jobban szeretem,mint az elutazást.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilyen tavoli meleg helyekre en sem vagyom, csakm azert hogy napozhassak, azt itt is lehet nyaron.Az ilyen furdoszobas kiruccanasaimat nagyon szeretem:)

   Delete
 2. Néha jó kicsit elszökni a valóságtól, tetszik ahogy te tetted.

  ReplyDelete
 3. Minket is kísért egy levél szombaton. Vagy mi vittünk magunkkal egy falevelet a szélvédőn?

  ReplyDelete