Friday, October 4, 2013

a pulyka, before ...


A  valasztekos kinalat ellenere maradtunk a megszokottnal, megvettuk a pulykat.
Ez a butterball, aminek a bore ala vaj van fecskendezve, igy barmilyen gyakorlatlan haziasszony sem tudja elrontani, nem fogjak azt mondani szaraz a pulykaja.Mindig finom, omlos, igaz en nem vagyok gyakorlatlan.
A pulykanak fontos a sulya, mint a  fenyonek a magassaga.Ez a madarka 7 es fel kg, toltes elott.Utana nem fogom lemerni, csak fotozni , amikor kesz, amikor szep.Mert ha nem is a Loreal szlogen illik hozza, de megerdemli a fotot, mint foszereplo.Halaadas utan napokig beszedtema iskolakban, munkahelyeken: mekkora volt a madarka.

6 comments:

 1. Te jó ég, hét és fél kg pulykával nem is tudom mit kezdenék itthon:))

  Azért biztosan nagyon finom, szabolcsi származású lányok nagyokat tudnak alkotni, igaz?:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooo ne hogy azt hidd, utana hidegen szendvicsnek esszuk, es a vegen mindig keves:D Eleg nagy a csontja ekkoranak, mert igazan mindenki a mellet szereti:)
   Nagyon megorultem Neked!!

   Delete
  2. Tulorultem magam, mentem hozzad..de nincs profile:( Persze azert igy is orulok nagyon:))

   Delete
 2. Ooo nagyon szivesen adnek egyet Monika! az uzletek ugy versenyeznek, hogy szinte ingyen vesszuk..de tudom hosszu tavon majd behozzak.

  ReplyDelete
 3. Szia Ági!
  Ez egy szép példány, biztos nagyon finom lesz!

  ReplyDelete
 4. Ilyenkor egyik pillnatrol a masikra valtozik minden, ket napig esett most.Nagyon szeretek keszulni, es nagyon koszonom a kedves szavaidat!!Milyen jot pulykazhatnank egyutt:)

  ReplyDelete