Monday, July 9, 2012

tökéletes...


...milyen ritkan van olyan pillanat, amikor minden tokeletesen jo, minden a helyen van, a lelkunkben, a fejunkben, a testunkben, a kornyezetunkben.
Tegnap este mar erezheto volt , szinte kezzel foghato , ahogy az eszrevetlenul erkezett huvos legaramlat kitolta, kisoporte az elfaradt , es ebben a levegoben az elfarasztott emberek gondolatat is frissitette, levegot.
Hosszu hetek ota, hajnalban ereztem eloszor, hogy fazom, tapogatozva huztam magamra a takarot, felig aludva, de csukott szemmel is nyugtazva, hogy valami nagyon jo.
Ablakot nyitottam, nezni az ebredo varost, mikozben tancot jarnak a fuggonyok, meg ok is orulnek a mai napnak.24 fok lesz ma.
Ez nem az en ablakom, ez az alma annak, amilyet szeretnek, ha lenne:)

4 comments:

 1. Már én is nagyon várom, hogy hűvösebb legyen az idő, s kellemes langyosságban folytatódjanak a napok. Elég volt ebből a forróságból ,bár talán most kezdek erőre kapni ismét. Jó érzés lehetett langy szellő hűs fuvallatát érezni!
  Szépséges az álombéli ablakod!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eva Kedves:) olyan szivesen kuldenek belole.Nagyon jo nap volt, vegre elvezni lehetett a nyarat es a szabad levegot.
   Jajj nagyon szep az az ablak:)elolvadtam tole en is:)

   Delete
 2. Megértem, hogy ezt szeretnéd. A háttérben dörög az ég. Lehet, hogy jön egy mindent kitisztító eső? Nagyon, nagyon elkelne!!! Az az ablak nagyon Ágnes ablak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Orulok, hogy megjottel:)intezkedtem, hogy ott is takaritas legyen, joban vagyok az egiekkel:))
   Ez az ablak levett a labamrol teljesen:))

   Delete