Wednesday, October 20, 2010

sex-alku


Olvastam valahol nehany eve, felmeres szerint a ferfiak nagyjabol 200 folott gondolnak egy nap a szexre, amig a nok talan 3x, igen, haromszor, ki is betuzom.
Nezem kedvenc musorom(House), ebben az evadban eppen egy part alkotnak a doktornovel(Dr Cuddy+House), akinek babysitterre van szuksege es House-al ugy egyeznek meg, hogy tobb szex lesz a viszonzas.Poennak jo volt, na meg valoszinu a nezettsegnek is. Csak aztan tovabb gondoltam(tudom agyara megyek ezzel mindenkinek:), szoval valoban nagyon sok parkapcsolat, kulonosen a legalizalt arrol szol, hogy a ferfi ezzel van zsarolva.Hallottam renngeteg hajfolallito sztorikat, hogy le merjem ezt irni.Mintha a nok ugy allitanak ezt be, hogy valami martirkent folaldozzak magukat, meg a hitvesi uruknak is. Ebben engem az haborit fol, hogy gyakorlitalilag elbujnak egy papir moge, es batran biralnak olyat, aki ezt muveli ,megelhetesi kenyszerbol ,akar mas miatt, de a vegeredmenyt ha nezem, mi a kulonbseg? Miert tisztessegesebb egy papiron tisztessegesse tett no?csak mert hivatalosan bekotottek a fejet.
Nem favorizalom, partolom a prostituciot, de gondolom minden ember mogott van egy tortenet , miert igen,amit csinal.
Csak neha sajnalom a sok becsapott ferfit, akinek az alairas elott nem ez volt mutatva, igerve, es szegeny elfelejtette elolvasni az aprobetus reszt.

2 comments:

 1. Nos, Te tényleg el tudod képzelni, hogy bármely férfi képes 200-szor(!) még csak elgondolkodni is egyetlen nap alatt? Akár még "azon"is?
  Szóval...hogy is mondjam, de én azokon a ténylegesen becsapott férfiak sorsán nem igazán tudok elkeseredni! Miközben fejükre ékes szarvakat illesztenek asszonyaik, ennek az eseménynek egy másik csapat férfi mindig tiszta szívből örvendezni szokott! S akkor hol lenne itt a gond?
  Máskülönben ez a jelenség egy alapvető fizikai törvénnyel magyarázható. Például: Elektronok áramlása, a töltéskiegyenlítés során (elektromos áram), de ilyen értelemben vélekedik Avogadro gáztörvénye is a gázmolekulák számának kiegyenlítődéséről egy adott térfogatú térben.
  Csak a termodinamika alaptörvényének egyike, az energiamegmaradás lényege érvényesül és esetünkben meglehet, hogy még valami más is:
  -Tenni csak oda lehet valamit, netán érdemes is lenne azt odatenni, ahonnan az a valami ténylegesen hiányzik is!
  Hát azt hiszem, hogy ezúttal eléggé sikerült körülírnom a lényeget, anélkül, hogy sajnálatos félreértéseket generáljak a mondanivalóm lényeget illetően. :-)))
  A többit most nem mondom, illetve írom, mert nem akarom újra kockáztatni azt, hogy újra jön a Nagy Radír, és nekem egyáltalán nincs kedvem (újra) duzzogni (egy kicsit sem!) :-)
  Te is hiányoztál!

  ReplyDelete
 2. Karesz:))))

  El kell ismerned, hogy a koruliras sokkal jobban megmozgat, szellemes lett nagyon.Legkozelebb talan antropologus szempontbol, ha javasolhatom:))

  Nos a 200 szerintem az a becsult szam, amit akkor irnak le, amikor az a kifejezes jarja, hogy a fiuknak csak azon jar az agyuk allandoan, ezt kothetnem talan korhoz is, de nem akarok nagyon szemtelen lenni:))

  Es , hogy tokeletesen megvalaszoljam , ime a kovetkezo post:)

  Szia:)

  ReplyDelete