Monday, August 16, 2010

hajnalban..


Egyetlen, nesztelen mozdulattal osontam ki , a papucsom is maradt.
Szeretek mezitlab, haloingben, kocosan setalni a kertben.
Szeretek kavet kortyolni, egy egy novenyem megsimogatni, ebredni a kerttel.
Mar harmatos a fu, mar vegig simit egy szello, ami a nyar vegit idezi, talan ezert is, ma is, hogy minden utolso pillanatot kihasznaljak.
Pirkad, feltunik a napkorong folso szele, lassan bekoszon egy egy madar is.Hangjuk olyan finom, mint egy harfamuzsika a szivemben.
Jo igy ebredni, jo nap lesz

4 comments:

 1. Kedves Ágnes! Jó volt olvasni virradó, szép soraid! Nem csak azért, mert valóban szépek, hanem mert itt épp zeng a vihar. A csatornák már szomjukat rég eloltották, de csak ömlik beléjük a víz. Az ég mennydörög, s az ember összerezzen egy-egy villanás után. Itt most borús minden, vagy inkább viharos. De a lényeg, hogy akár ebben az időben, akár abban, a szív jól érzi magát és boldog! :)

  ReplyDelete
 2. Imádom az ilyen reggeleket, a friss kávé illat, "a jó így még kócosan,még úgy sem lát senki", a felkelő nap ragyogó aranykorongja, a friss földszag és madárcsicsergés:)) Jó mélyeket szívni a friss levegőből, ami nem csak a tüdőt, de a lelket is megtölti és hallgatni a sárgarigó hajnali köszöntését:) Tényleg szép az ilyen nap:)

  ReplyDelete
 3. Virag Kedves:)

  Azt hiszem minden attol fugg, belulrol mit vetitunk ki, en is igy latom.Az ember ha boldog, aramszunet is lehet, akkora vihar johet, csak azzal legyen aki okozza ezt a boldogsagot:)
  Legyen sok ilyen szep napod Neked is!

  ReplyDelete
 4. Lilike:)

  Teljesen hozzaadtad a reszleteket, igy lett kerek:)Itt meg az is kulonlegesse teszi, hogy cardinal madarak jonnek, tuzpirosak, es citromsarga-zold fincsek.Nem tudom elmondani milyen szepen enkelnek, annyira finom, kellemes.
  Szep napot kivanok Neked, holnapra is:)

  ReplyDelete