Saturday, February 2, 2013

mormota nap 2013.....arra gondoltam illene magyarazatot irni a vilagbolkimenoshangulatomnak, de ma jobb kedvvel ebredtem, es abban maradtam magammal (is), ne rontsam el, mert kepes vagyok egy percen beluli rekordra.
Es akkor a homlokomra csaptam, hogy milyen nap van ma, senki, de senki akit en olvasok nem ir rola.Meg a yahoon sem lattam..
Nem, mert en szoktam minden evben:MORMOTA NAP!!
Itt borus ido van, marad a hetvegere, arnyek nem volt, nincs, nem lesz, ami szinten javitja, az egyebkent is jobb hangulatom,(meg akkor is, ha valahol illik hozza), mert kozel a tavasz ezek szerint, persze  csak talalgatok, nem vagyok en mormota.Bar otletnek nem elvetendo, egy vilagbolkimenoshangulatot kialudni is lehetne, ha lenne annyi idonk, mint egy mormotanak van.
Hamarosan eltunok a konyhaban, valami mormotassal elorukkolni..


8 comments:

 1. Ági kedves ! Itt medve nap van. A medve alszik télen mint a mormota, és ma kellett volna előbújnia a barlangjából, körülnéznie. Én meg tegnap találtam értesítőt a levélszekrénymbe, hogy csomagom érkezett messziföldről. Jövő héten el is megyek érte a postára, addig is, míg megismerem a tartalmát, előre is köszönöm :-)))Puszi és ölelés

  ReplyDelete
 2. Orulok, hogy megerkezett!es nagyon kosoznom, hogy megirtad:)

  Egeszen addig nem irt a yahoo sem a mai naprol, amig nem posztoltam:)par oraval kesobb mondtak a radioban, hogy hamarosan tavasz lesz.

  Szep Vasarnapot Neked!

  puszi es nagy oleles:)

  ReplyDelete
 3. Hat en eppen a napokban olvastam egy blogon, hogy ilyen "vilagbolkimenoshangulatom" -rol,bizonyitvan a megjegyzesekben, hogy tobben is voltak(tunk) igy.

  ReplyDelete
 4. Mindegy, hogy medve vagy mormota, a lényeg, hogy nem látta meg az árnyékát, ergo hamar itt a tavasz. Úgy legyen! Máris jobb a hangulatunk, ugye! :) Eszter

  ReplyDelete
 5. Eszterhez csatlakozom, így legyen!

  ReplyDelete