Monday, December 3, 2012

érzékenyen...

...kozben azt vettem eszre az ember lanya ilyenkor meg erzekenyebb, igy Decemberben, mikozben lelket kesziti, oltozteti, torekenyebbe, sebezhetobbe valik.
 "Az asszony szoknyaja sokmindent eltakar"(metaphorically speaking), regi, talan mult szazadbeli mondas.Akkor meg sokat kellett turni az asszonyoknak, a nagy emancipacio elott:)(ja mert ma nem)
Ujabban a konyhaban szeretek sirni.Ha banat valtja ki, ha orom.

Ra lehet fogni a szandekosan leegetett valamire, ami fustot kelt, es poenkodni, hogy az indianoknak kuldok karacsonyi koszontot.
En nem vagyok sertodekeny, mondtak mar szamtalanszor, pedig de.Csak vegigpipalom a lehetseges osszes magyarazatot, miert banthat meg valaki, magyarazatot az O viselkedesere, es ha mar teljesen elfogynak, na akkor szoktam, es akkor elegge nagyon.Mint mondjuk ma.
Ilyenkor jo a csond , a konyha melege, halk, gepek okozta bugasok, a macska kutya kedveskedese ,es keszulhetek a Telaponak sutivel.Ma kokuszossal...


8 comments:

 1. Otthon szeretnék lenni!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt hiszem megertettelek..en is vagyok igy sokszor.

   Delete
 2. Én a fürdőszobában szeretek pityeregni, de már egyre kevesebbszer...

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mindig haloszobas siros voltam, es azt mondtam faj a fejem ledolok:)Mostanaban a konyhaba koltoztem at, de szerencsere nem sokszor:)

   Delete
 3. Jaja, előttem szólóhoz csatlakozva,fürdőszoba: zuhanyozás közben jól kibőgöm magam, ha "úgyvan", testem-lelkem megtisztulva mire előbújok, s a szemeimet csak a tusfürdő csípte vörösre....Eszter

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eszter a zuhanyzassal osszekapcsolva, uj perspektiva tarult elem:)kosz!

   Delete
 4. Úgy látom nem csak én vagyok érzékenyebb ebben az időszakban.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem nem Rozsa, valoszinu mindannyian,csak aki egyebkent is erzekeny, annak most sokkal razosabb napok jonnek:)

   Delete