Saturday, December 29, 2012

visszatekintősen...


...a napokban egyre tobbszor kalandoztam el, gondolatban visszatekintve az evre.
Olyan erosen blokkoltam a masik hazat, az ott toltott eveket, hogy a varatlanul elem kerult fotom ota es elotte sem gondoltam oda, egyszer sem.
Messzinek, tavolinak, masik eletnek tunik az a vilag, nyugodtan nyithatnek egy uj blogot, :Agnes...egy no szamtalan elete cimmel.
Mind mas volt, mind annyira kulonbozo, helyszintol, eletkortol, diszlettol, szereploktol fuggo.Vajon mennyi lesz meg? Vajon mennyit bir egy elet, helyesbitve tobb elet egy szemelyben koncentralva.En magam vagyok az eletem esszenciaja:)ironiam sem veszett el, nem lett kevesebb.
Mintha kevesebb szep szot hasznalnek, mint korabban.Azok is tavol maradtak a masik eletben?megeshet az emberrrel, annyi minden meg is esik, hogy meg husz blog teleirasa is keves lenne olykor.
Nem jutott minden napra boldogsagfalat, pedig igyekeztem igazan.Voltak kifejezetten libaboros, gyaszos, dramai, pattanasig feszult napok, es volt megvaltas is, oldodas.Majdnem azt irtam feloldozas, onmagam feloldozasa elsosorban.Jol tudom en, magammal kell nagyon joban lenni, elnezobbnek, ahhoz, hogy masokat, masikat kozel engedjek.
Elmaradt a fazekassag is, elvitte a masik eletem jokedve a kiprobalasi, bizonyitasi, megmerettetesi vagyam, akarasom.Majd egy ujabb eletben:)


Azt szeretnem megkoszonni , akik egy egy nyitott ablakukkal engedtek, hogy en is bekukkantsak hozzajuk ev kozben, es ebben az unnepi , lelkileg felfokozott allapotban is.Megtisztelo volt, meg akkor is, ha csak egy menut, egy fogast, egy ajandekot lattam.
Kulon koszonom, akik hozzam kukkantottak be , egy egy kedves megjegyzessel, jol esett, mindig ugy ereztem reszese vagyok egy kicsit az otthoni hangulatnak is, es nem csak karacsonykor.


Majd meg jovok egy vilagra szolo koccintassal hetfon, es mondom cheers:)Boldog Uj Evet!

*ablakos pic.a netrol

12 comments:

 1. Kedves Ágnes, kicsit szomorkás vagy, s sajnos nagyon megértelek, értelek. Azért volt az évben szép is, s lehetőség is az álmaid megvalósítására. Ehhez nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!Szeretettel!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom szepen Aniko:)oo persze , tudom en, hogy volt, de ugy tunik az osszegezesnel ez volt a legnagyobb vesztesegunk.
   Es persze, hogy sok orom is volt, kulonosen az oktoberi honap, az maga a termeszet ajandeka, minden egyes napja.

   puszillak:)

   Delete
 2. Én is köszönöm, hogy bekukkanthattam az életedbe.
  Szép új évet kívánok!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kolcsonos Eva:)

   En is kivanom, hogy szep legyen az eved!!

   Delete
 3. Köszönöm, hogy részese lehetek, ha csak egy kukkantásra is életednek. Jó hozzád bekukkantani! Nagyon-nagyon boldog, békés új esztendőt, jó egészséget, sok sikert és mindent meg tudj valósítani amit szeretnél! A családodnak is hasonlókat kívánok!
  Ölellek, szeretettel:
  Mrita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom szepen Neked is Mrita!:)hasonloan csupa szepet , jot kivanok Nekd, csaladodnak!!
   Es koszonom, hogy reszese vagy, a kedves szavaid mindnig jol esnek, csak tudd!:)

   puszillak:)

   Delete
 4. Kedves Ágnes,

  mindig örömmel kukkantok be hozzád,és mindig tudsz valamit nyújtani,még szomorkásabb napjaidban is!Hiszen mindannyiunknak van jó és rossz időszaka.És olyan jó ilyenkor ezeket kibeszélni,elmondani.És jó néhány jó szót,biztatást kapni,adni!Ezek visznek előre.
  Bizom benne,hogy veled lehetek még sokáig :),ezért mondom azt,hogy :Jövőre,veled,ugyanitt!!!

  Boldog új évet kivánok Neked és szeretteidnek,

  Enikő

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eniko Kedves:)

   Tudom, hogy irtad volna, ha odaer a lap, ezek szerint csak unnep utan, nem baj, te akkor is fogsz orulni, ugye?:)
   Nagyon koszonom a kedves, biztato szavaidat, a jo neveteseket, banatoskodasokat egyutt:)Kozosen, megosztva minden sokkal jobb:)

   Boldog Uj Evet, csupa szepet, jot kivanok Neked, csaladodnak:)

   Jovore is talalkozunk!

   puszillak:)

   Delete
 5. Kívánom, hogy a 2013-as év a legjobb oldalát mutassa neked és sok mindent valósíts meg az álmaidból. Nagyon boldog új évet neked! puszillak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom szepen tami:)viszont kivanom neked is a legszebbeket, Boldog Uj Evet:)

   puszillak:)

   Delete
 6. Csodás ez a fotó!!!!!Isten áldjon,őrízzen és adjon neked békességet a következő évben is!
  Szeretettel!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koszonom szepen Monika Neked is:)

   Viszont kivanom neked is a legszebbeket, Nagyon Boldog Uj Evet!:)

   puszillak:)

   Delete