Friday, May 4, 2012

plusz egy fotel.....a tegnap este veget, ha osszefogom a ma reggel kezdetevel, ismet masnit kothetek, mondjuk az ejszakara.
Ha parunk van, plusz egykent is nevezik..ha annak gyumolcse is van, akkor csalad, es ha hazikedvenc is, akkor mar minden van, ami a boldogsaghoz kell.
Bemutattam a kuckom a kis fotellal, asztal hozza, labtartom is van...vajon miert van az, hogy mindenki anya helyen erzi jol magat?:)pedig nekik is van kuckojuk, sarkuk, egesz szobajuk, de megis mindenki (az allatok is) ott szeret lenni, ugy, hgy anyanak vagyis nekem, mar nincs is hely, csak, ha idonkent a  sarkamra allok es koppantok kepletesen:)mert meg a kutyat is keptelen vagyok leutasitani:)
Tudtam, hogy majd ket fotel kell, a masik az en plusz egyemnek, mert O is ott erzi jol magat, pedig az O fotelja, karosszeke sokkal kenyelmesebb.Ebben direkt egyenes derekkal kell ulni, en ugy szeretek.
Este hulla faradt voltam, es kaptam kehelyben diofagyit:)mint egy varazslo, gondolatolvaso..
Ma reggel viragnyelven megkerdezte kavezesra utalva, nem e en inkabb atnezem a hireket a gepen, vagyis O beleulne a fotelomba:))
Felirtam, be kell szereznem egy plusz egy fotelt a plusz egyemnek...el vagyok latva szeretettel, es feladatokkal is:)