Friday, January 28, 2011

a képkeret..


Kavet vettem , amikor a no megjegyezte a szep horgolt (nyari) puloverem.-Ohh ez a regi darab?ezer eves mar, -mondtam nevetve. Szeretem a regit, pedig nem vagyok regimodi:)a lelkemben megis lakik valaki, aki ehhez is ragaszkodik, mert ott van a masik is , aki szomjazza az ujat. Egy regiseg boltban setalva talaltam egy ovalis alaku faragott keretu kepet, hatuljan 1800-al kezdodott a datum, es en egy dollarert meg is vehettem.Persze ennel sokkal tobbet is fizettem volna, mert a kepkeret onmagaban is csodasan faragott, de a benne levo no, a ruhaja, a szine, megismertem, raismertem, hogyne ismertem volna, hiszen a lelkemben lakik. Aztan szeszelybol, vagy kedvessegbol, vagy a ketto egyvelegebol a fejet kicsereltem(nem volt kis feladat)de nem azert, mert en nagyfeju lennek:)csak a kep kicsi, es ezt ajandekoztam a paromnak egy alkalomra.Ugy nezte a kepet, engem, mint B. a pattogo kukoricakat. Nem tudom hany kezen, szobafalon keresztul jutott hozzank ez a kep, de ha valaki elem varazsolna mozgo kepsoron, boldogga tenne:) Vajon masoknak is ennyi oromet okozott?Vajon masok is igy megbecsultek?Valoszinu, hiszen kicsit kopottan, de epsegben van.

4 comments:

 1. Szia Ágnes nézz be hozzám légyszives van valami nálam Neked a http://ancsitello.blogspot.com.
  Szép estét :)

  ReplyDelete
 2. Ágika, te nem próbálnád ki egyszer, milyen lehetett igazából egy ilyen ruhában nőnek érezni magad? Én egyszer nagyon. Aztán többet biztosan nem - a fűző borzalmas lehetett:) - de egyszer nagyon. Szép vagy a képen:)))

  ReplyDelete
 3. Szia Aniko!

  itt is koszonom szepen:)

  ReplyDelete
 4. Szia Merci:)

  En is kiprobalnam, de csak ilyenkor, minuszban:))
  Szivesen megneznem felvetelrol, ahogy kapaszkodunk egy oszlopba es valakik huzzak hatul a fuzot:))pedig mi mar levegotsem kapunk:D

  Lattam felveteleket, ahogy a nok bordaja eltorzult a fuzoben, a lengobordak mit ne mondjak, nem lengtek tobbe:))
  Koszi a megjegyzesed, aranyos vagy:)

  ReplyDelete