Tuesday, November 9, 2010

A férfiak...


Az igaz, hogy egy no kepes elszineszkedni egy orgazmust, de egy ferfi egy egesz eletet/ Sharon Stone

A ferfiak alapvetoen lustak, ezert nem csalnak./ismeretlen

A ma reggeli deres videk csodalkozva olvasztotta le a feheres lecsapodast, ezzel a nyarutohoz hasonlithato eros napsutessel. Ellentmondas, mint a fonti ket kijelentes.Kizarjak egymast, vagy olvasztjak egymast, egy ostoba magyarazattal. Az altalanositas es a kivetel erositi szabalyt valaki azert talalta ki, hogy a megmagyarazhatatlant, megmagyarazhatova tegye, bar ertelme egyiknek sem lesz, de magyarazatunk lesz, amire hivatkozhatunk.

Minden megcsalashoz jo esetben ket szemely kell, egy ferfi es egy no, ezert gondolom en, hogy ebben nem lehet kulonbseg mi, nok es ferfiak kozott.Ezert ostobasag az altalanositas, es a kivetel erositi szabalyt zagyvasag:)

2 comments:

 1. "A kivétel erősíti a szabályt!" kijelentés nagyotmondása ellenére nem egyéb, mint egy jól bevett, hamis okoskodás! Egyszerűen egy logikai nonszensz, de hiába az,mert mindig vannak olyanok, akik kiokoskodják, hogy hát mégse lenne az! Én legfeljebb úgy használnám ezeket a kifejezéseket egy mondatban, hogy: A kivétel az, ami rávilágít arra, hogy szükség van a szabályra! A szabály nem attól lesz szabály, hogy betartják, vagy sem, és akkor lesznek kivételek is, hanem olyan szabályra van szükség, amelyik nem engedi meg a kivételezést!
  Na és szerintem Szikla Sárika mondata első fele még igaz lehet, hisz ezt ő tudhatja is, míg a második felét azt hadd mondja el egy olyasvalaki, aki eléggé férfi ahhoz, hogy ezt így bevallja! Egyébként is, egy orgazmus és egy egész élet közt, hát...kissé nagyon nehéz lenne, akár fogalmilag is helyes párhuzamot vonni!
  Na és hogy ki kit csal meg, az valahogy úgy lenne, ahogyan mifelénk a népi bölcsesség rosszindulatú nyelve mondja ki! Vannak olyanok, akiket megcsaltak, és vannak olyanok, akiket még nem csaltak meg! :-))))

  ReplyDelete
 2. ..Sarika nem egy orgazmus es egy emberolto kozott huz parhuzamot, hanem nok es ferfiak kozott, altalanositva:)

  Kivetelesen:)kivaloan fogalmaztad meg a szabalyt, szamomra logikusan:)nem tudok hozzatenni semmit.

  A megcsalast pedig ugy gondoltam ebben a gondolatmenetben, hogy keptelenseg a ferfiak javara kihozni, mert bar Istenek:)de csalni onmagukkal ok sem kepesek, kell hozza egy no.Bar lehet meglepodnek:)
  Erre van a kovetkezo mondasom, szabadon forditottam valahonnan egyszer:

  "Ess szerelembe onmagaddal, nem lesz vetelytarsad!"

  Szep napot!

  ReplyDelete