Monday, September 20, 2010

A női Nem.


Az ebedidonk 1 oras, igy van ez mindenutt, a gyerekeknek az iskolaban is.Ezen kivul van ket kaveszunet, 15 percesek. Nekem egy ora keves, de nem azert mert annyira lassan eszem, a tudat maga.Az a tudat, hogy x idore be kell fejeznem , olyan erzest ad, hogy inkabb nem eszem. Setalok a mallban, nezem a kirakatokat, kozben kortyolok egy kavet, vagy valami gyumolcslet.Ezt lehet setalva is. A setalo resz kozepen vannak az un.agressziv arusok, en nevezem oket igy.Ok nem varjak meg, hogy odasetaljak, valami megerintsen, hogy meg akarjam venni, Ok neznek erosen, azt akarjak , hgy ossze akadjon na nem a bajuszunk, a tekintetunk.Ilyenkor eleg fegyelmezetten elforditott fejjel, mintha fajna a nyakam, mert rosszul aludtam, igy setalok, mert nem akarok vitat. A ferfi elado, arus, aki kozmetikai cikkeket arul, de kozben ugy probal vevot fogni, hogy teszteli a termeket, ha akarja a kedves setalo, de potencilais vevo, ha nem. Keson kapcsoltam , a szeme, a nezese szinte belefurodott az enyembe, es mutatja, egy teglalap alaku, kisebb, mint egy szappan valami van a kezeben, es mutatja, hogy kiprobalom e, en szo nelkul razom a fejem es mennek tovabb.Jol idozitett, eppen egy vonalban vagyunk, amikor varatlant kerdez-Mindig ilyen termeszetes a kormom?-vagyis soha nem viselek mukormot, kerdezi mosolyogva.Olyan meglepo a kerdes, hogy erzem csapdaba estem.Igen, mindig ilyen, mert sokat vagyok a kertben, na meg nem is szeretem a mudolgokat.Amig valaszolok, mar mellettem all es egeszen varatlan mozdulattal elkapja a kezem.Ugy erzem vegem van, nem fogok menekulni fizetes nelkul. Mikozben erre gondolok, a ferfi mar eszelosen dorzsoli a kormom azzal a kis vacakkal, ami a kezeben van, es be nem all a szaja.Allok benan, a ferfi nem engedi el a tekintetem, ugy allok, mint akit delejeztek, es csak dorzsoli a kormom.Vegre eszhez terek es kirantom a kezem.Nem mondom fenylik, de akarom en ezt?Nem, nem akarom Mar a kezeben van a doboz, amiben tobbek kozott ez a dorzsolo vacak is szepen elhelyezve es kozli milyen szerencses vagyok, mert ma csak 59 dollar.Kozben akarja tudni a keresztnevem, es a spell megint hat nehany masodpercig, mert megmondom.Hogy is becezik azt -Agnyeska? kerdezi, de mar ujra eszhez tertem.Nem becezzuk, mondom. A nevem miatt magyarazza, ideadja csak nekem, 39 dollarert az egeszet.Nem panaszkodahatom igazan, magyaraz, a szaja egy masodpercre nem all le. Nem, nem akarok ilyet venni, mondom egyre magabiztosabban.Mar egyre gyengebben, bizonytalanul magyaraz, meg lejjebb viszi, 30 dollar, ez az utolso ara. Mar tudom, hogy en nyertem, es mondom nem, koszonom, es mar mosolyogni is tudok. Elfogad hiteltkartyat is , dobja be teljesen erotlenul.Ennek mar csak a vege erint, ugyanis tovabballtam, fejem razom, hattal vagyok, es mar szelesen mosolygok. Engem nem lehet befolyasolni, rabeszelni, hulyesegre plane nem.Magam hozok dontest, csak ugy esik jol, meg a hulyeseg is.

5 comments:

 1. Ágnes Kedves, megpróbállak én is rávenni egy másik valamire! :-)
  Gyere kérlek, légy szíves, könyörülj rajtunk... és még számtalan ilyet tudok, hogy térj át ékezetes karakterekre. OK?
  Nem olyan nehéz, és akkor nem lesz olyan gond, hogy nem tudom eldönteni: háttal állsz le, vagy hattal? :-D

  ReplyDelete
 2. Kedves Karesz:)

  Tudom, hogy nagyon sokat beszelek, de a hattal(6) azert tulertekeltel:))Persze ha annyi ember vesz korul, akkor feszultebb leszek es olyankor ennel is tobbet beszelek:)

  Az ekezet az egy erdekes dolog, bar igazan megerintett a keresed, a modszereid eleg valasztekosak:)Nekem ez egyfele vedjegyem, ahogy valaki fogalmazta egyszer, az ekezetlenseg.
  Tudom hogy kell atallitani magyarra, de igerem fontolora veszem, viszont azt is tudom, akkor ahhoz uj blogot kell inditsak, mert mar nem lenne olyan, ilyen..na, szoval erted ugye?:)

  ReplyDelete
 3. "Ha egy nő nemet mond, akkor igent mondott!"
  Hidd el, nem kell új blogot indíts, csak egyszerűen bejelented:
  "-Kedves Látogatóim, a mai napon tanúi lehettek egy igazi revelációnak! Alkalmatok van egy olyan ritka fölemelő, történelmi jelentőségű eseménynek a szemtanúi lenni, amihez hasonlót csak Pünkösd alkalmával ért meg az emberiség, mikor földre szállt a Szentlélek! Tehát örvendezzetek, boruljatok le, és dicsőítsétek az Úrnőt! Nézzetek fel Ágnesre, mert általa üdvözülni fogtok! Ő az, aki mától kezdve rátok testálja az Ékezetet!
  Legyetek hálásak és ezután kuss legyen, mert ha nem, hát akkor nagy zaj lesz!"
  Itt jöhet egy kis hatásszünet, amikor felhangzik egy ünnepélyes óda, és közben "Glóriát" üvöltözik a Nép! Hát nem éri meg?
  Kell ide új blog? Ékezetek kellenek csak!
  -Az Ékezet boldogító nevében, az eljövendő örök boldogság reményében, könyörülj meg rajtunk, mi gyarló népségen, aki lábaid előtt heverve néz fel Rád, hátha szoknyát viselsz csak!

  ReplyDelete
 4. Karesz:)

  Ha egy Agnes. nemet mond, akkor nemet mondott:)Nalam teljesen jol mukodik az igen es a nem, mindig jokor hasznalom.

  Szep napot kivanok!

  ReplyDelete
 5. Ezért is nézünk fel Rád! :-)

  ReplyDelete