Thursday, September 9, 2010

őszi este


A hirtelen lehult levego megvaltoztatta az emberek jarasat, az enyemet is.Ha a csokokat szinekben merhetjuk, azt hiszem az evszakokat jarasban.
A hideg sietteti az embert, osszehuzza, amilyen kicsire csak lehet, mintha ugy kevesbe faznank, kevesebb feluletet adunk ki magunkbol. Tavasszal olyan talaj folotti lebego, friss , hirtelen nagyon kihuzzuk magunkat, mint egy nyujtozkodas a hosszu tel utan.Nyaron a napokig tarto forrosagban ellustulunk, elbagyadunk, lepesunk, mozgasunk lelassul. De maradjunk a mai napnal.A hideg oszt a ruhak oromkodese utan azert is szeretem, mert vegre lehet valami normalisat enni, fozni.Paloclevesre eheztem, eleg reg foztem. Mikozben a konyhaban surogtem, a ket kis gombocomnak letettem a takarojukat, onnan neztek minden mozdulatomat. Virtually , de annal nagyobb szivvel megkinalok mindannyiotakat egy levessel, akik kezdettol olvastok, vagy csak nemreg, esetleg ma ota.Joetvagyat:)

5 comments:

 1. Draga Agnes,
  a leves rendkivul jolesett, koszonom, és naggggyon ízletesen keszitetted el!

  a két tüneménygombóchoz pedig no comment! :)
  hacsak annyi nem, hogy imadnivaloak!

  ReplyDelete
 2. Étvágygerjesztően nézett ki, egészen addig, míg el nem tüntettem... hmmmmm fini volt, kedvenc levesem, Köszönöm:))

  ReplyDelete
 3. Kedves egeszsegetekre lanyok, es orulok, hogy egyforma leves-izlesunk is van:))

  oximoron Kedves:) a kutyik neveben is koszonom:)

  ReplyDelete
 4. Hát, én ezen a "járásos" dolgon még sosem gondolkodtam, de meg kell jegyeznem, igazad van, kedves Ágnes, van benne valami :)

  ReplyDelete
 5. Virag Kedves:)
  nyugodtan irhatod, hogy neha eszbonto megallapitasaim vannak:))Az egeszen vadakat meg a ide a blogba sem merem leirni:))

  puszillak, szep hetveget:)

  ReplyDelete