Thursday, September 19, 2013

impulzus vásárlás...

A mai horoszkopom azt irja, a sok esemeny ami korulvesz, es azon belul a "kemeny-hatarozott-szilard" emberekkel szemben es maradjak olyan, amilyen vagyok, rugalmas, hajlekony(azt is irhatna igazodo);bend with the wind , irja.Egeszen szelkonnyuhajlekony.Jol jott, mert a meleg ellenere, ma is +26 fok lesz sot egesz hetvegen, es bar en nagyon orulok ennek, igy megyunk a hivatalos oszbe, ilyen indian nyarral, megis bedagadt a torkom, alig birok nyelni, es lazas vagyok.
Mit lehet ilyenkor tenni?legjobb gyogyszer az impulzus vasarlas online, hol mashol.Biztos vagyok benne ezt is valami hozzam hasonlo no talalta ki, ha nem tudunk menni se maradjunk ki a jobol, a vasarlas oromebol, vagy mergebol, mert lehet holnap a laz utan mar megbanom az egeszet.Na de ma orulok az uj szoknyamnak, az ejjel vasarolt csizmamhoz.
Hiaba, tul sok az esemeny, tul sok a feltoro emlek, valahogy kezelni kell.Kar, hogy aznapos kiszallitas nincs, szerintem lazcsillapitot sem kene bevennem.
Kivancsi leszek mit szolok majd ehhez, ha megerkeznek a gondolkodas nelkul elkovetett cselekmnyek buntargyai:) majd mutetre kuld az orvosom:D az agyvelo jobbfelet surgosen el kell tavolitani felirattal!
Nem erdekes, addig orulok a szoknyanak, ha tul hosszu levagatok majd belole, de olyan szep igy.Es en egy horgolt feher pulcsit kepzelek hozza,a hasam eltakarasaval...ez is a laznak koszonheto biztos, mert most meg kell keresnem , van egy, de meg a nyari ruhak vannak fohelyen...na megyek keresni, ha nem jovok, elnyeltek a ruhak,probalgatok..


*pict.:Amazon.com