Monday, October 12, 2015

Hálaadásra...

Amiota blogot irok, minden evben megorokitettem a Halaadas  pulykat, az ebedet.Elotte soha nem fotoztam.Igy  teszek tehat ma is.
Van annak valami nagyon kulonleges erdekessege, hogy a szuletesnapom ilyenkor van.Halas  vagyok a csaladomert, hogy van kinek   ilyen finomat fozni, hogy van kivel megosztani.A csaladom viszont halas  nekem, az eletnek.Mi ez, ha nem a szeretet talalkozasa:)
Mivel a blogban megosztom, igy halas vagyok azert is, hogy van kivel itt is , a blogos baratsagokert..a koraesteben Ti is benne voltatok..Koszonom lanyok/fiuk!:) God bless You:)


 
A mai menu volt:
Sutotok-kremleves, piritott afonyaval, tokmaggal megszorva
A toltott pulyka, afonyas fuszerezessel
Barna szosz
Afonya lekvar
Krumplipure
Granatalmas-citromos-vanilias glazed korte/szilva egyben sutve (ez tavaly ota nagy siker)
Croissant
Turo rudi torta
Vegyes friss gyumolcs(zoldalma, mandarin , szolo, ananasz, kiwi)


*megjegyzes: a sutotokkremleves nem ertem miert nem volt saga, de az ize finom volt.
Most egy ideig elkerulom a konyhat:)

5 comments:

  1. Micsoda menüsor! :) egytől egyig jöhetne mind nekem is :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orsika:) vendegem vagy barmikor:))minden nagyon finom volt!!

      Delete
  2. Monika:))koszonom!!

    A kortesrol csinaltam elotte utana kepet, majd megmutatom, ki kell probalnod, mert nagyon egyszeru, es megis annyira finom!Az afonyalekvar a sult pulykaval utanozhatatlan:))

    puszillak!:)

    ReplyDelete
  3. O de szivesen megkinalnalak!! nagyon finom Aniko, de nem mentg azonnal nekem sem:)
    Mindigb irtozva gondolokm arra, amikor egy koleganom meselte, hogy mikroban suti:((most komolyan, milyen lehet mar az??

    ReplyDelete
  4. Ha csak rajtam mulna, kb karacsonyig kerulnem:D de a ferfinepseg mindig ehes:)

    ReplyDelete