Thursday, October 8, 2015

indián nyár van..


Ma takaritas kozben hirtelen dontessel kidobtam egy folsomet, egy haloinget es egy nyari ruhat.Ehhez hozzatartozik, hogy borzaszto nehezen dobok ki barmit.Ma meg nagy lendulettel mindjart harmat is.
Aztan a tulerett bananbol kenyeret sutottem, a kuglof formaba ontottem bele, sutottem ki, vagyis nem igazan kenyerformaju.Nem volt itthon dio, mandulat daraboltam bele.
Es sutottem pupozott hatu macska sutit, Halloweenra aruljak, mindig veszek:)csak a sutolemezre kell rakni es  10 perc alatt kesz.Birom a macskakat a kozepen nezni, mert enni egyet sem szoktam.
Meleg volt ma is, igazan meg nem is lett vege a nyarnak,a  szeptemberi varatlan kanikula utan  bar merseklodott kisse de szep napos, nyari idojaras van.Meg mindig vannak viragok a kertben  kozejuk vegyitettem nehany sutotokot es oszirozsat.
 24 fok volt ma , egesz hetre hasonlot igernek, hetvegere is.Ez mar indian nyar. Joejt mara:)* ha valakit erdekel a banan kenyer recept es foto, szivesen megadom.

3 comments:

 1. Itt szakad az eső, s tegnap jött a festő a házat kívülről festeni. Tehát ma nem jött. A macskás sütid nagyon irigylem. Itt miért nem gyártanak ilyent? Lehetne még kutyás is, fene bánja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aniko:)gondoltam rad is a sutinel a macska miatt:))tudtam neked is tetszeni fog.Nem tudom miert csak itt van, van egy masikfele azon toklampas van de en a macskanal maradok:))

   koszi,puszi;

   Delete
 2. Imadom ezr a sutit sutni,pedig enni nem szoktam:)))ahogy irtam levelben,majd kuldom a receptet Orsika.Igazuk van a lanyoknak jo ideje en is hasonloan taplalkozom illetve mi.

  Koszi es puszi<:))szivecske!

  ReplyDelete